az Azerbejdžan 2025: Mamagama - Run With U

Slusam im sad malo pesme.
Svidjaju mi se.
Ubace i neki tradicionalni instrument.
Super.

Ok radijska pesmica, nemam nešto posebno da zamerim, ali zvuči malo nebitno i nekonkurentno za takmičenje. Potencijalni NQ. Trenutno mi je tu negde oko sredine.

Azerbaijankorektno i to je to ovo moze da bude jos jedna nq .

Htio sam da bude dobro, ali meni je ovo baš promašaj. Daje utisak kao da će otići tamo samo eto da nastupe u polufinalu i to je to, pjesma uopšte nije konkurentna za takmičenje. Sad razumijem zašto su se toliko oslanjali na Šveđane jer očito ne mogu konkurentnu pjesmu napraviti tamo.

Ovaj Azerbaijan od Efendi pa propao mogli da se oni vrate svedjanima najbolja opcija .

Svidja mi se, ali da ima neki potencijal za neki dobar rezultat - verovatno nema.

Azerbejdzan ove godine NQ. Suviše je jako 1. polufinale da bi ova pesmičica prošla.

Samo ok, iako me vokal malo nervira. Meni je bila ok i njihova prošlogodišnja, ali skroz nebitna.

Nikako mi nisu jasni, umjesto da šalju nešto za televoting oni i dalje jašu po sličnom.

Je l' njima javio neko da u pf glasa samo publika? Prošlogodišnja pesma dosta bolja, naravno, ali je imala nepovezan nastup.

Ovde je drop odličan, ali sve ostalo mlako i radijski. Ne smeta mi pesma, ali nema to nešto za takmičenje.

Simpatično, ali ništa više od toga. Spot je sjajan, vokal malo iritantan. Slažem se da će teško do finala ovo.

Nevjerojatno mi je da Azeri ovako rano objavljuju pjesmu lol

Back