Ok je pesma, ali nekako bazična, tipična. Strofa-refren, strofa-refren, malo intsrumentala i to je to. Kakvih ima, ovo je simfonija, i sigurno će mu biti u boljoj polovini, ali generalno, šanse za bilo kakav uspeh su baš tanke.
Mislim ono, kao cool je i radio-friendly pjesmica ali opet ništa spektakularno... Zaista bi morali dovesti neku skalameriju na scenu i prirediti neki minijaturni science-fiction pa da prođu bar na konto nikad viđenog nastupa jer sama pjesma kao pjesma je premlaka, ako prošle godine sa onom kud i kamo prodornijom arlaukačom nisu zaintrigirali dio turske i generalno islamske dijaspore po Evropi da glasaju za njih onda će baš teško i sa ovim, po svemu sudeći smiješi im se treći ispadak u nizu kako stvari stoje no vidjećemo.
Jeste malo get lucky, ali bar su isplagirali dobru pesmu. Ove godine ce im se isplatiti da uloze u nastup, jer ako prodju u finala ziriju ce ih verovatno podici do solidnog plasmana.
Što se tiče "generičnosti" ne mora svaka pesma na ESC da bude revolucija, nekad je sasvim ok imati pop pesmuljak za radio. Samo treba da postoji balans između mejnstrima i alternative.
Azerbejdžan svakako nije Portugalija ili Finska da očekuješ nešto quirky / out of the box.
Što se tiče rezultata mislim da će biti borderline (N)Q u zavisnosti od nastupa i na osnovu trenutne konkurencije.
Meni je više radio friendly generika, ali slušljiva. Kad se sve sabere i oduzme ispašće da Azeri imaju još i veoma pristojan izbor za razliku od većine.
Meni se dopada i čekam da vidim kako će izgledati i zvučati uživo. Vokal je u nekim trenucima malčice naporan.
Sviđa mi se što su im ESC predlozi do sada mahom bili dobro ispolirani, sa jako dobrom produkcijom, čak i kada nisu najoriginalniji. Nekima ni to ne uspe.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.