az Azerbejdžan 2025: Mamagama - Run With U

Већ је видим како држи монолог my song dlip dlopdlip dlop, ljend of fajar 🤮

Kostimi horor. :D Svake godine se iznova iznenadim nedostatku stila kod većine učesnika.

VolEm pesmu i dalje, nadam se da postoji izvesna šansa da ne ruiniraju nastup i prođu.

Jaoooo ova pjesma u audio verziji mi je super, ali me strah da će nastup biti flop na televiziji

Azeri odabrali najbolje fotke, po slikama mi izgleda kao najbolji nastup do sad, mada s obzirom da svi biraju slike koje bukvalno ne pokazuju ništa ne znamo dok ne vidimo sve kako treba.

1000088915.webp
Koliko moćna slika

Ne znam, meni deluje pomalo random. Navijam da to bude kako treba.

Na osnovu ovoga mi deluje da je nastup skockan tako da baš odgovara pesmi, ali ne znam koliko će u miksu sa svima ostalima ceo paket uspeti da se istakne i prođe. No svakako bi mi zaslužili, od starta mi pesma nije bila nešto, ali vremenom mi je postala nešto bolja.

Kostimi su grozni, nastup neinspirativan. Šteta, pesma mi je među slušanijima ove sezone, ali nema ni trunke kreativnosti niti ambicije za nekim konkretnijim nastupom. Ovim dvadesetak sekundi su definitivno NQ.

Ubedljivo poslednje mesto u polufinalu definitivno. Čak bi i za Portugal pre glasao. 😂

Back