be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Čekam sutra da zvanično slušnem pesmu. Očekujem prosek.
Tebi ce ovo biti solidno mozda cak i dobro, pogotovo kada budes uporedio sa dosadasnjih 19 izabranih pesama ovo ce ti biti u vrhu u najgorem slucaju 9 ili 10.mesto :)

I dalje ne kuzim hajp oko ovoga, više mi je Sennek nego Blanche. Zvuči mi kao nešto što osvoji 20 bodova publike u finalu.

Meni je ovo fantastično. :love: Konačno jedna pesma po mojoj meri, ima primesa svega što inače volim da slušam, najviše mi se negde čuje Imagine Dragons. Top 3 bez sumnje kod mene. Ako bude dobar uživo i ako uspe da se domogne finala, a verujem da hoće, rekao bih da je ovo jako dobar jury bait.

Okej je ovo i ne bi me čudilo da prođe slično kao Alika, tipa jedva upadne u finale uz tvt a u finalu ga žiri pogura dobro.

Za mene je OK, nisam pao u nesvest, nije mi autentično i iskreno do kraja...e sad videćemo koliko ću mu verovati uživo..

A kakva bi ti bila da se nikome od nas nije dopala? 😄
od kojih vas?

Ja moram to opet da pitam, ko smo MI, a ko ste VI?

Dok mi se to ne objasni, ja ću pitati.. 😌

Davidimo ko to ima tapiju na forum, na mišljenja, na ocene?

ajmo, imena na sunce.. 😌😁

Ti si ti kome se nije dopala, a mi smo ostali u temi kome se dopala.

Samo mi zanimljivo kako uglavnom bude tvoj utisak suprotan od većinskog, zanimljiv muzički ukus zaista.

Ti si ti kome se nije dopala, a mi smo ostali u temi kome se dopala.

Samo mi zanimljivo kako uglavnom bude tvoj utisak suprotan od većinskog, zanimljiv muzički ukus zaista.
Pa možda zaista ima potpuno suprotan ukus od svih.

U pesmi najveći problem mi je refren, strofe su odlične, poslednjih 30 sekundi vrh. Mislim da će narasti na meni, za sad je okej, dobro je.

Pritom opet nije da mi se ne dopada, nego mi je standardno, middle of the road, in my book...

Boja mi je dobra, tako da može uživo da me ubedi...

A ako je bitno, ikome uopšte to, slažem se za mnoge zemlje sa većinom foruma, mada to većina, ne većina, čemu uopšte to? ko to gleda i kome je to i za šta bitno... 😁

Ne gleda niko, ne brini. Ja slučajno primetio i verovatno niko više.

Kako volim kad pesme odmah izađu na Spotify:

Last edited:
  • Like
Reactions: Mrm
Pritom opet nije da mi se ne dopada, nego mi je standardno, middle of the road, in my book...

Boja mi je dobra, tako da može uživo da me ubedi...

A ako je bitno, ikome uopšte to, slažem se za mnoge zemlje sa većinom foruma, mada to većina, ne većina, čemu uopšte to? ko to gleda i kome je to i za šta bitno... 😁
Pesmu izvlači poslednji minut to je SVE u pesmu, ako bi uradio revamo i pojacao kako da kazem refren i ubacio i tu malo ove sjajne zenske vokale, ako spremi dobar nastup i ako on ZAISTA moze vokalno sve ovo izvesti onda ide u finale sigurno i cak moze jako dobro proci, ali ako UZIVO ne bude na nivou, ondaa kako da ti kažem... džabe krecio..

Videcemo uzivo, za sada mi je dobro ovo..

Back