Daje Nemo vibes, samo još gore. Nemo je lepo koketirao sa kamerom, fenomenalno pevao, pa i da razumem.Meni ovo deluje kao Industry plant. Totalno usiljeno i veštački. Izođač 0 harizme. Pojela ga Mentissa za doručak.
Amin. Dobro da je neko rekao. Meni nikakve sličnosti pesme nemaju.Nemojte vređati The Code tako što je upoređujete sa ovom plastikom kakvu smo milion puta čuli. Jedino što je slično su feminizirani i ekscentrični izvođači.
Nemojte vređati The Code tako što je upoređujete sa ovom plastikom kakvu smo milion puta čuli. Jedino što je slično su feminizirani i ekscentrični izvođači.
Nisam rekla da su kompozicije slične strukturalno, stilski ili u bilo kom drugom smislu. Potpuno su drugačije što se toga tiče.Amin. Dobro da je neko rekao. Meni nikakve sličnosti pesme nemaju.
Nemojte vređati The Code tako što je upoređujete sa ovom plastikom kakvu smo milion puta čuli. Jedino što je slično su feminizirani i ekscentrični izvođači.
E sve sam čuo ali da Nemova pesma nije organska i autentična?Daje Nemo vibes, samo još gore. Nemo je lepo koketirao sa kamerom, fenomenalno pevao, pa i da razumem.
Ali u principu isti su tip, sklepana pesma, natrpana svim i svačim, nimalo organski ili autentično.
Hahahah jao naglas sam se smejao na ovaj deo nastupa