be Belgija 2025: Red Sebastian – Strobe Lights

I njemu samom je bilo neprijatno od nameštaljke. Živeće s tim.

Jedva čekam da vidim koji će televoting šampion u maju plakati zbog Belgije 🥰🤢

Ja sad čitam prvi post, da bih videla ko je ovaj. Išao na časove pevanja kod Gustafa a on u žiriju 🤣🤣🤣🤣

Užas, meni ovo jezivo loše. I Belgija favorit za pobedu ove godine🤣
Kako je Belgija od Blanche i City lights došla do ovoga😔

Nemojte vređati The Code tako što je upoređujete sa ovom plastikom kakvu smo milion puta čuli. Jedino što je slično su feminizirani i ekscentrični izvođači.
Amin. Dobro da je neko rekao. Meni nikakve sličnosti pesme nemaju.
Nisam rekla da su kompozicije slične strukturalno, stilski ili u bilo kom drugom smislu. Potpuno su drugačije što se toga tiče.
Mislila sam da mi je priča oko njih dvojice slična, u smislu da je sve nekako na silu, da nema spontanosti ili autentičnosti i da sve deluje kao da je neko 60 dana sedeo, nije jeo, već samo smišljao koncept za pobednički paket na ESC.

Belgijanci su sami sebi počeli plaćati mesto na kladionicama da bi digli hajp marketinški, pošto su prošle godine ispali u finalu sa (po mom mišljenju) mnogooo boljom pesmom koja je i sada slušljiva(ali onaj nastup...)

Žiri OBOŽAVA Belgiju i uvek im daje poene tako da ga oni zakinuti sigurno neće.

Setite se samo 2021. (onaj some) i 2023.(ona očajna pesma sa Gustaphom je završila na 7. mestu)....

Nemojte vređati The Code tako što je upoređujete sa ovom plastikom kakvu smo milion puta čuli. Jedino što je slično su feminizirani i ekscentrični izvođači.

Ovo. Meni je The Code kao pesma ostavljala "wow" utisak već na prvo slušanje iako mi nije bila među glavnim favoritima u početku. Ova bukvalno "došla i prošla." Ništa specijalno.

Svidja mi se muzika/aranzman sta li je al ovaj vokal je uzas, unisti pesmu i neprijatan za slusati

Daje Nemo vibes, samo još gore. Nemo je lepo koketirao sa kamerom, fenomenalno pevao, pa i da razumem.
Ali u principu isti su tip, sklepana pesma, natrpana svim i svačim, nimalo organski ili autentično.
E sve sam čuo ali da Nemova pesma nije organska i autentična? 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Wild take, pesma bukvalno opisuje njegov život. Lazanjini fanovi i dalje pronađeni salty.

Back