be Belgija 2025: Red Sebastian – Strobe Lights

Meni je najveći problem njegov vokal i to što instrumentalni delovi pesme, koji su ujedno i najbolji delovi, traju prekratko.

Upravo ovo. Da nije onog "vrištanja" pesma bi bila odlična ali ipak biram da sačuvam sluh.

Red Sebastian u Madridu

• Love
Reactions: Lux
6. mesto na kladionicama za pobedu, a 10. u polufinalu. Ludilo. Ovo se baš retko dešava, sećam se da je bila slična situacija sa Konanom Ozirisom iz Portugala 2019.

IMG_2286.webp

Volim kako niko nema pojma kako će ovo da prođe. Bukvalno me nijedan rezultat ne bi iznenadio. Ni top 5, ni NQ, ni 15. mesto u finalu.

I meni je ovo možda i najveća enigma sezone. Belgijanci su majstori da unakaze nastup, a meni je glavni problem ovde možda čuči u izvođaču. Nije mi harizmatičan i ne dotiče me to što izvodi. Više mi vuče na flop, ali ako prođe, mislim da će ga žiri verovatno napuniti poenima.

Mene samo nervira što je ovo nešto što bi trebalo da mi se dopadne i ima potencijal da pokida a ne ispunjava taj potencijal i sumnjam da će išta da se promeni do ESCA.

Red Sebastian na sceni ima 3 umesto 4 plesača i nema pokretnu platformu kao na nacionalnom izboru. Nosi kostim sličan onom u video spotu.

Ta platforma je bila najinteresantniji deo nastupa. Da li je Belgija opet uspela da omaši nastup 😂

Belgija vrlo verovatno NQ. To mi čak ne bi bilo ni iznenađenje.

Jao ne znam, bop kao i svaki drugi, ali je nešto u njemu toliko odbojno. Meni vrišti na iznenadni NQ

Bože koliko meni ovaj čovjek liči na neku antropomorfnu crvenu pandu

red panda eating GIF

Back