be Belgija 2025: Red Sebastian – Strobe Lights

Mene vozi pesma nije me sramota reć! Neka mu bude crvena na radost, a ako flopne neka zapali sve ove stvari iz garderobera.

• Like
Reactions: Lux
Deluje kao downgrade u odnosu na nf. Šta znam, Belgija je majstor za prosečne i neinspirativne nastupe.

Dobar je kadar kad ide od duplikata do duplikata, ostalo i ne baš.

Režija deluje nekako mlako i neinspirativno. Za ovakvu pesmu sve treba da puca od energije i napetosti i da izgleda prljavo i grandži kao da je u nekom podrumu ili magacinu, a ovo je prilično meh. Čini mi se da ovakve pesme ne mogu da zažive na ovakvoj sceni bez iznadprosečne režije.

Nije nužno kriva belgijska delegacija pošto ni druge države ne izgledaju sjajno na sceni na osnovu isečaka.

Meni je ta ideja sa njegovim kopijama baš glupa. Toliko je crveno da ne može da se gleda. I za njega bih voleo da ostane u polufinalu, ima mnogo boljih koji zaslužuju da prođu.

Nastup neinspirativan, pesma mi je super, a njegov vokal bih menjao. Hmm, kako pristupiti kad ti se pesma sviđa, a izvođač baš i ne…

Мислим да сада са приличном сигурношћу можемо рећи да ово остаје у полуфиналу

Некако је пренападно, и вокално и музички а и превише је црвене боје за мој укус (а навијам за Арсенал)

Back