be Belgija 2025: Red Sebastian – Strobe Lights

Red Sebastian na prezentaciji holandske delegacije u Bazelu

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

RZK09091.webp
RZK09245.webp

Ovo mi je ok ali mi je sve vreme prisutan utisak nedorečenosti. Dobro mi je ali ne bih glasao nikad za njega. Prolazi dalje ali u finalu nisam siguran da će se proslaviti.

Čitam da je iskidao, možda su se ipak naučili na prošlogodišnjoj grešci.

• Like
Reactions: Lux
Jedan od nastupa koji najviše drži pažnju, definitivno mislim da smo se ogriješili svi koji smo mislili da će biti novi Mustii

• Like
Reactions: Lux
Nisam video nastup, njega namerno hoću tek večeras da pogledam, ali drago mi je što je Belgija konačno ubola stejdžing.

Моја сестра ће бити пресрећна јер јој је ово #1

Po svoj prilici novi Musti može biti samo Holandija. :cry:

Ovo može biti baš dobar nastup, malo su mi crveni efekti delovali prenapadno, ali deluje da je režija top, što je ključno za ovakvu pesmu.

Sramota koliko je išutiran još od početka sezone, jedino mu kladionice davale veštačko disanje... Svakako biće mi ovo jedan od omiljenih bangera ove godine!

Performans i pesma su mi ok, vokal je bio nestabilan, ne znam sta da mislim oko toga dali je meni bio za finale ali nisam nesto preterano iznenadjen sto nije prosao.

Belgija svake godine upropasti jedan ključan segment nastupa u bukvalno se samouništi. Ovaj put je nastup bio ok za razliku od prošle godine, ali mi on nije prodao to što izvodi, uopšte.

Kod Belgije je sve bilo užasno. Od pesme, nastupa, crvenog iritantnog kostima, efekata. Zasluženo ispadanje.

Феноменална песма и катастрофалан избор извођача. Ово да је певао неки јачи женски вокал борили би се за победу. Себастијан је катастрофалан и вокално и сценски. Црвена боја је била пренападна

Ne znam. Ja koji nisam ljubitelj ove pesme, stekao sam utisak da bi mogao cak u TOP 10 u finalu. Malo mi je u pocetku bio vokalno los, ali kasnije je bio siguran. Cak mi ni ova crvena boja nije smetala, ali na neki nacin mogu da razumem da je bila prenapadna. Svakako sam ocekivao prolaz.

Ма знате кад ћу опет да насједнем на приче да је ово финалиста сигурни

Мени од почетка климаво за пролаз ал реко немогуће да ја једини не чујем што други чују

Све океј било, али мени није био у топ 10

Belgijanac prosao kao Feminnemke, bio 4. na kladionicama za pobedu, kao cure, i ispao u polufinalu. Mada ja nisam bio od pocetka odusevljen pesmom.

Back