Budućnost Srbije na Evroviziji

Svakako, više puta se ispostavilo da nešto što se ponudi bude ispod prosjeka, ali volio bih da se desi da neko ubode pravi paket, djeluje mi da bi Milica i Teodora mogle nešto konkurentnije da prijave, pogotovo Milica. Ona bi sigurno sa Dimitrisom radila. Od ovih kompozitora u Srbiji konkretno Coby se najbolje pokazao.

Ja mislim da će žiri sledeće godine biti drugačiji. Ove godine je Kovačevićka sve organizovala iako je smenjena kasnije a za sledeću će ova nova ćaci ekipa sve da bira kako oni hoće.

Problem sa 'poznatim' estradnjacima je što dođu sa poluproizvodima i pesmama koje su ispod njihovog sopstvenog standarda. Od Tee npr. niko ne očekuje kvalitet, ali ako je stvarno slala Ritam Balkan nije ni čudo što je odbijena (tako se priča). Da ih žalim ne mogu, jer u startu imaju prednost u odnosu na anonimuse koji za pažnju moraju da se bore na suvi kvalitet pesme i performansa jer nemaju 'ime'. Tako da žao mi je, ali ko misli da se pojavi radi reda i uzme nezasluženu pobedu samo zbog imena, bolje neka se ni ne pojavljuje.

Last edited:
Nije niko odbijen, nije se ni prijavila. RTS ne odbija poznata imena jer donose gledanost. To sa cim dolaze je pitanje jer se ni ne prijavljuju. Mi aktuelnog popularnog izvodjaca sem Breskvice nismo ni imali i vrv bi i pobedila da se nije upetljala u svinjariju sa albanskim pticurinama.

Bukvalno, niko od poznatih se nije ni prijavio da znamo (i da znamo da ih je RTS odbio), a Breskvica bi lagano pobedila da nije imala nacionalističku konotaciju.

Nek se prijave pa bumo videli

Bila je Mimi Mercedez i Sara Jo se takođe može smatrati nekim imenom, 2019. Dženan? Sara je bila top, ali pesma za mnoge neprijemčiva. Mimi no comment😭

Dzenan i nije bio aktuelan kad se prijavio, a ove dve bas ne mozemo nazvati nekim zvezdama. Tijana Bogicevic ima uspesniju diskografiju o_O

Od jakih estradnih imena koja su u datom trenutku bila u fokusu interesovanja, imali smo samo Breskvicu i Uraganke. Saru Jo i Mimi pogotovo ne bih svrstavao u tu kategoriju, stavio bih ih u drugi red, otprilike kao i Angelinu. Aca Lukas je uvek aktuelan pa i njega mozemo da racunamo kao jako ime iako je njegova prijava jedan od vecih rendom momenata u domacoj ESC istoriji.

Ja mislim da će žiri sledeće godine biti drugačiji. Ove godine je Kovačevićka sve organizovala iako je smenjena kasnije a za sledeću će ova nova ćaci ekipa sve da bira kako oni hoće.
Nije ona organizovala. Ona je smenjena prošle godine, pre nego što je i raspisan konkurs za PZE 2026.

Nije ona organizovala. Ona je smenjena prošle godine, pre nego što je i raspisan konkurs za PZE 2026.

Nju je zamenio Uroš Marković koji je njena desna ruka a ni od ostale Kovaćevićkine ekipe niko nije menjan.

@Peace

Gro organizacionih odluka se pravi u septembru i oktobru. Do tada će sigurno biti na vlasti.

Ma otkud ti to.... Svakako, prilično su im različiti pristupi, a nikako se ne može reći da je Olivera organizovala. To bi bilo kao da ja prestanem da radim objave za OGAE YouTube i Instagram i neko drugi nastavi u sličnom ritmu, i da neko kaže, Miloš je... nije Miloš, nego taj drugi.

Kaja Ostojić, što je nastupala na Beoviziji sa OT bendom.

Kaže: "Neki srednji tempo je u pitanju, ozbiljna tematika, društveno-socijalna pesma je u pitanju, nije ljubavna pesma u pitanju, dosta sam radila na njoj, napisala sam je u jednom lošem periodu. Mislim da će se ljudima dopasti."

Ako je nešto poput ovog, može biti dobro...!

Želeo sam je sa ovom pesmom makar na nacionalnom izboru tamo neke 2017te ili 2018te...!

Last edited:
Nesto mi palo napamet da bi Lena Stamenkovic mogla da se prijavi za sledeci pze.
Cisto da proba da jos jednom ode u Bugarsku :)

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back