Budućnost Srbije na Evroviziji

Meni je pjesma "Mladež" od nje isto jedna od njenih posebnijih pjesama. 😊 A inače spot za ovu pjesmu Moje milo koliko vidim je sniman kod Vareša u Bosni, a ovo je jezero Nula.

Snob sam samo prema kancer muzici i degutantnim tekstovima koje bi trebalo zabraniti zakonski, a to kažem ja koji sam zakleti liberal i levičar.

Ali dobro, samo vi branite tu vrstu nazovi muzike i rijaliti kulture koja je poput virusa zahvatila i zatrovala celu naciju. Posle se čudite otkud masakri i ubistva po OŠ. Pa jer nam deca i omladina imaju "divne" uzore.

rekao kod Hanice Adrović na podcastu da neće nikako
Aaaaa Hanica se vratila međ žive? Nedostajala😍

Nije do Despića već delimične forumske žudnje za pesmom/izvođačem što su ti za dušu i kafanu ali ne i ESC u kombinaciji sa novim sns kadrovima u RTS-u. Bresky 2.0 kao predstavnik nam ne treba!

Snob sam samo prema kancer muzici i degutantnim tekstovima koje bi trebalo zabraniti zakonski, a to kažem ja koji sam zakleti liberal i levičar.

Ali dobro, samo vi branite tu vrstu nazovi muzike i rijaliti kulture koja je poput virusa zahvatila i zatrovala celu naciju. Posle se čudite otkud masakri i ubistva po OŠ. Pa jer nam deca i omladina imaju "divne" uzore.
Veoma si liberalan i levičaran što prozivaš ljude i bacaš ad homineme na osnovu muzičkog ukusa

Bukvalno, koliko ignorant komentar lol. Nije Desingerica kriv za (ne)vaspitanje nečije dece lol.
Očigledno mnogo više na značaju mu daje Lelekovac, dok ovako strastveno piše, nego bilo ko ko samo pogleda ili posluša njegovu pesmu i samo pomisli gle ovog ludaka.

Нисам успео да нађем прикладну тему за ову најаву Цобијевог наступа, али волео бих још који његов рад да чујем на ПзЕ. Што је неко рекао у овој теми, са "Мушкарчином" Саре Јо добро се показао као аутор, ништа лош није био ни са "Тајним зачином" у изведби своје будуће супруге Кат Досе.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back