Budućnost Srbije na Evroviziji

Samo da vam se u budućnosti s The Voice-om i PZE ne desi isto ko i nama na Dori - svake godine milijun bivših Voice učesnika koji su umislili da su bogomdani/e pjevači/ce i da je za konkurirati za ESC dovoljno izvuči pjesmu koja je stajala 10 godina na dnu neke kace; potpuno lišeni ikakvog razumijevanja Eurosonga i toga što jest ili što nije potencijal.

Sve više mislim da iduće godine neće biti PZE, već će Srbija poslati interno pesmu. Država je trenutno u rasulu, a vrh javnog servisa će sigurno biti očišćen nakon izbora i dolaska nove vlasti. U takvoj atmosferi su male šanse da će se davati novac na nacionalni izbor. Budimo srećni ako uopšte odemo na ESC.

Наравно да ћемо ићи увек на ЕСЦ. Не знам шта би требало да се догоди да не одемо на ЕСЦ... Држава није у расулу, нити ће бити чистке на РТС-у, нити ће бити доласка нове власти, бар не на овим изборима.

Na internetu je kreirana online peticija da RTS interno izabere Jelenu Karleušu za Eurosong 2027, peticija trenutno broji preko 2000 potpisa. Zar joj nije nova direktorka već "sredila" to 🤭

https://www.peticije.online/signatu...e_na_eurosongu_2027&page_number=1&num_rows=10
‘Na Evroviziji se peva uživo, toga svi moraju da budu svesni. Treba nam neko ko može da iznese pesmu. Ako postoji adekvatna kompozicija za nju, sve je okej’ - Olivera Kovacevic, 2017

Ona ne moze hit ni u Srbiji da napravi. Zeni su 90% diskografije obrade. Jedino sto je izdvaja su ulaganje u nastupe, vizuelni identitet i spotovi mada i tu je postala tanka. Birtasevic ju je bas ukanalio. Standardi na ESC su se podigli a ona je nazadovala u svakom smislu. Ali uvek izvristim svaki put kad se setim tog Oliverinog citata, koliko je prozivala Tijanu Bogicevic jer nije prosla u finale a ona bi izmasakrirala In too Deep

Karleuša bi zaista bila odličan predstavnik Srbije na ESC-u i mislim da bi imala velike šanse za pobedu.Peticija pokrenuta pre samo dva dana da upravo ona predstavlja Srbiju već je skupila 10.000 potpisa. Mislim da je to prilično jasan pokazatelj koliko ljudi želi da je vidi kao našeg predstavnika.

Attachments

• IMG_0362.webp
    IMG_0362.webp
    167.1 KB · Views: 7
Срећом па се Оливера више не пита, камо среће да је добила и шут карту, али државно предузетје, тешко се одвући од државне сисе.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back