Морам да се укључим јер није први пут да видим ову информацију - на љетној сцени на Кастелу на којој је наступала Јелена, тј. испред те сцене може да стане максимално 2 хиљаде људи, поготово кад се ставе они барски столови као што је био случај тад.Inače, osoba koju “niko neće“ je samo ove godine održala koncerte pred 10.000 ljudi u Banjaluci i pred 50.000 ljudi u Blacu, a slede joj Beč (~3.000), Skoplje (~9.000) i Göteborg (~3.000), koji su već skoro SOLD OUT, i to bez ikakve promocije. Nisam računao klubove. Da ne zaboravim da je sa novim pesmama za manje od jednog dana ušla u top 15 YouTube trendinga u svim zemljama regiona, kao i u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Švedskoj i Luksemburgu. I sad meni neko želi da objasni kako je „niko neće“ i kako bi izgubila na ESC-u, a glasovi dijaspore nikada ne bi bili veći i bez ikakvog truda bi ušla u top 5
Морам да се укључим јер није први пут да видим ову информацију - на љетној сцени на Кастелу на којој је наступала Јелена, тј. испред те сцене може да стане максимално 2 хиљаде људи, поготово кад се ставе они барски столови као што је био случај тад.
Концерти за 10 и више хиљада које су окупили пјевачи попут Цеце, Брене, Чоле, Розге, Пејовића, Милице П и Пеђе Јовановића заједно, Пријовићке итд, се одржавају на оном већем, фестивалском / концертном простору на Кастелу.
Да не причам да је претходно концерт у БЛ два пута отказан.
Искључујем се што се ове дискусије тиче![]()
I par komentara vezani za te koncerte koje Bot spominje, inače jedine koje je i održala unazad nekoliko godina.
Organizator banjalučkog koncerta je bila kompanija m:tel, odnosno Telekom Srbija. Zadnja dva dana pred koncert su doslovno delili karte šaljući sms poruke korisnicima kao navodna nagrada zbog lojalnosti kompaniji lol. Na banjalučki Kastel može stati 10.000 ljudi, samo kada bi ih slagali jedne na druge. Koncert jeste održan i jeste bilo sve puno, ali gomila karata je podeljena. Znam lično ljude koji su dobili besplatne karte na taj način. Inače je taj koncert već jednom bio otkazan.
Blace kao gradsko naselje ima nekih 4.500 stanovnika i površinu nekog omanjeg beogradskog sela. Meni je jasno da je manifestacija Dani šljiva svetski fenomen i događaj dostojan svetskih zvezda, ali šansa da na trg u Blacu stane 50.000 ljudi jednaka je verovatnoći da neki koncert na Ušću u Beogradu uživo posmatra 20.000.000 ljudi. Na stranu činjenica da je lokalna SNS vlast u toj opštini njoj na ruke isplatila 16.000 evra iz budžeta organizatora te manifestacije i da su lokalni poljoprivrednici kasnije protestovali jer nisu dobili neka obećana sredstva za podsticaje, uz obrazloženje da nema novca.
Sledeći nastu će verovatno biti na Festivalu pihtija u Merošini, i to će biti odlična priprema za nastup na Evroviziji u Burgasu. Taman da komplet ekipa iz Wiwibloga vaskrsne, a pihtije kao tradicionalno jelo zasednu na Top 1 liste Taste Atlasa najboljih jela sveta. A sve to zahvaljujući našoj Divi, ženi kojoj se klanja jedna Bijonse, kraj koje se Kim Kardašijam oseća kao da se oblači na buvljaku, a Lejdi Gaga potajno kopira njene ideje.
U Banjaluci sam svaki drugi dan, a na Kastelu sam bio cirka više puta nego što je dotična imala posetilaca na tom koncertu.
A realno može i od 1. 11. do 1. 12, ko je mislio da se prijavi za sledeću godinu, vjerovatno već ima bar demo snimak koji može da prijavi pa dorađuje poslijeNije bas PZE zasigurno ugasen. Konkurs moze da se raspise i u Novembru mesecu i da traje 2 meseca sve do nove godine. Posle imaju mesec dana da preslusaju i objave spisak i onda mogu da okace audio snimke 2 nedelje pred show. Ako vec do tada ne bude nista objavljeno onda sigurno nema nista od klasicnog festivala.
Ne brini, samo ove godine ima već zakazana četiri velika koncerta pred hiljadama ljudi, gde se prodaju ulaznice, a BG Arena bi trebalo krajem ove ili početkom sledeće godine, ako sve bude okej. Znam da su te hiljade nezamislive za grupicu koju podržavaš, jer evropskom turnejom nazivate nastupe po kafićima, dok mi npr. klupske nastupe uopšte ne računamo u koncerte… Ali dobro, shvatili smo do sada da je Jelena neuporedivo uspešnija i jedina opcija Srbije za pobedu na ESCSuper, ako ima toliku publiku neka zakaže ušće ili bar arenu, što nastupa na trgovima?
Ali ovo krindž debilno twitter ponašanje "moja pevačica je bolja od tvoje" ja stvarno ne znam zašto uopšte spominješ Lavinu niti zašto misliš da je upoređivanje bilo koga sa bendom koji je nov na javnoj sceni neka pobeda, ako je svetska zvezda što je upoređuješ sa njima, što je ne upoređuješ sa Madonom, Gagom i sa njihovim koncertima, njihovim brojkama ?Ne brini, samo ove godine ima već zakazana četiri velika koncerta pred hiljadama ljudi, gde se prodaju ulaznice, a BG Arena bi trebalo krajem ove ili početkom sledeće godine, ako sve bude okej. Znam da su te hiljade nezamislive za grupicu koju podržavaš, jer evropskom turnejom nazivate nastupe po kafićima, dok mi npr. klupske nastupe uopšte ne računamo u koncerte… Ali dobro, shvatili smo do sada da je Jelena neuporedivo uspešnija i jedina opcija Srbije za pobedu na ESC
Karla se iskompleksirala od Lavine ej.
Pa takva DIVA je neuporediva sa Isusom Hristom lično. 30ogodišnja karijera i Lavina napuni više na Luci Beograd nego ona za 10 godina![]()