Budućnost Srbije na Evroviziji

Karla se iskompleksirala od Lavine ej.
Pa takva DIVA je neuporediva sa Isusom Hristom lično. 30ogodišnja karijera i Lavina napuni više na Luci Beograd nego ona za 10 godina😂

Sigurno…😂

Attachments

• Nenaslovljeni dizajn - 1.webp
    Nenaslovljeni dizajn - 1.webp
    353.5 KB · Views: 13
Sad malo proguglah da vidim tih 50k ljudi na koncertu u blacu i nađoh ovo :

https://www.facebook.com/jkdiva/vid...-dani-sljive-i-50000-ljudi️/1377579247814584/

Dakle ovde imao maksimalno 2 hiljade ljudi. Dakle laž.

Onda progulam da vidim jel ima nešto u pisanoj formi i naleteh na Informerov tekst koji jedini pominje tu cifru i piše "spektakularan koncert", a svi znamo da je u tom propagandnom glasilu 90% laži. Naravno pošto karaleuša botuje za hulju moraju i nju da propagiraju da joj vrate uslugu.

Pređem na gpt da vidim sta će naći i vidim da to nije niakakv koncert JK nego je to trodnevni festival "DANI ŠLJIVE" na kojem se okupljaju ljudi da žderu rakiju. Traje 3 dana i otprilike bude 50k-100k ljudi za sva tri dana na festivalu. A ovaj koncert je bio zadnji dan kada je poseta najmanja jer se u ponedeljak radi. I prilično sam siguran da većina ljudi radije ide da proba produkte šljive nego da ide na koncert režimske "dive".

Nije na odmet reći da je dobila 16000 evra i da se koncert nije naplaćivao tako da je sramotno da je imala jedva par hiljada ljudi na ovoj seoskoj slavi.

Toliko imam zamerki na PZE medjutim kad pomislim da ne bismo imali ovakve prizore mozda bolje ipak da se odrzava

1790883485760.gif

Sad malo proguglah da vidim tih 50k ljudi na koncertu u blacu i nađoh ovo :

https://www.facebook.com/jkdiva/vid...-dani-sljive-i-50000-ljudi️/1377579247814584/

Dakle ovde imao maksimalno 2 hiljade ljudi. Dakle laž.

Onda progulam da vidim jel ima nešto u pisanoj formi i naleteh na Informerov tekst koji jedini pominje tu cifru i piše "spektakularan koncert", a svi znamo da je u tom propagandnom glasilu 90% laži. Naravno pošto karaleuša botuje za hulju moraju i nju da propagiraju da joj vrate uslugu.

Pređem na gpt da vidim sta će naći i vidim da to nije niakakv koncert JK nego je to trodnevni festival "DANI ŠLJIVE" na kojem se okupljaju ljudi da žderu rakiju. Traje 3 dana i otprilike bude 50k-100k ljudi za sva tri dana na festivalu. A ovaj koncert je bio zadnji dan kada je poseta najmanja jer se u ponedeljak radi. I prilično sam siguran da većina ljudi radije ide da proba produkte šljive nego da ide na koncert režimske "dive".

Nije na odmet reći da je dobila 16000 evra i da se koncert nije naplaćivao tako da je sramotno da je imala jedva par hiljada ljudi na ovoj seoskoj slavi.

1. Svi mediji su preneli cifru od oko 50.000 ljudi.
2. Ne postoji snimak koji pokazuje da je trg u Blacu bio prazan ili slabo posećen.
3. To što je bio poslednji dan festivala samo po sebi ne znači da je koncert bio najmanje posećen.
4. Komentari ljudi koji su bili prisutni govore da je to bio najposećeniji koncert u istoriji tog festivala.
5. Na festivalu su prethodno nastupala brojna velika imena, pa je tvrdnja o rekordnoj posećenosti značajna u tom kontekstu
6. Milica Pavlović je, nakon flop albuma, ovog leta, pored polupraznih klubova, imala bezbroj trgova, od kojih je većina imala slabu posećenost. Sve trgove finansirale su opštine. Nisam čuo da ste se bunili?

Ja sam ti dao snimak gde u jednom momentu snimaju rulju tako da se može videti koliko ih ukupno ima. Sad ti meni daj snimak gde se vidi 50k ljudi. Prosto je nemoguće da na koncertu od 50k ljudi ama baš niko nije snimio ništa svojim telefonom pa okačio na neku od mreža. Pre će biti da je razlog zašto tih videa nema zato što je posećenost bila katastrofalno mala a atmosfera užasna.

Meni se čini da ti nikad nisi ni videla koncert od 50k ljudi. Evi ti ovde je bilo 65k pa uporedi sa Blacama :

Kako najavljuje, zvuči kao In corpore sano 2, a na kraju će ispasti nešto fazon Mandićevo Dno

Pa svi uglavnom o svojim pesmama govore u superlativu, ali često krajnji produkt ne bude ni blizu najavljenom. Dobro, to je opet do nepoznavanja materije, prosto na ovom našem podneblju nema kapaciteta da se ESC-u pristupi na adekvatan, da ne kažem intelektualan način.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back