bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

Nema od ispadanja nista, najgledaniji video isecak na eurovision kanalu je njen ubedljivo. Ne verujem ni da ce je ziri mnogo spustiti, fino peva ona i nekako nije sva zadihana iako igra kao luda

I dalje mi je jedina reakcija na pesmu da je skipujem. Šteta što se nisu usudili da joj daju ful treščinu nego nešto na pola. Malo bi da bude pristojna pesma, malo treš i eto splačine.

Ja vrtim Onče bonče na poslu, Bangaranga pustim jednom iz fazona, ova prva mi je bolja

Super je bio lajv u Oslu, iako je dosta nakićeno pratećim ali je sve solo otpevala bez po muke i to uz konstantno drmusanje.

Bukvalno su sve pametno sklopili (slučano ili namerno) - i pesmu i izvođača koji ima energiju da to isprati i mislim da bi to moglo da im se isplati u maju.

Ona je baš harizmatična i kida na sceni, zaslužuje da je svijet vidi

Ova "pesma" mi je poput noćne more ali sam iz ovog videa načula da je do 2020 bila baš muzički interesantna

Iako nisam preveliki fan, mislim da će da pokida jer je za dosta ljudi, pogotovo iz Istočne Evrope, ovo "prava" evrovizijska pesma, pritom su svi ostali maksimalno baladni ove godine, tako da nema direktnu konkurenciju.

Edit: ipak ima Kipar protiv sebe

Još jedan edit, Švedska.
Meni je ona više neki haus nego girl bop, ali moguće da će imati overlap sa ove dve.
Švedska mi je za Freestyler/Dubai, a Bugarska i Kipar su mi za narodnjačke splavove, kao prelaz sa "zabavne" muzike na narodnjake - čist Kele kele.

Ako prođe još i Crna Gora, iihhhhh. Ima da se međusobno poubijaju sa bodovima
Ali stoji da je zbog popularnosti možda u nekoj izvesnoj prednosti.

Biće šok iznenađenja u maju, kao i uvek...

Imam karte za probu za finale i razmisljam kakav stajling da obucem kao podrska ovoj umetnici. Mozda nesto zebrasto kao njena kosa 🦓

Minić obavezno i perika sa njenom frizurom. Svi će znati za koga navijaš.

Back