Nema od ispadanja nista, najgledaniji video isecak na eurovision kanalu je njen ubedljivo. Ne verujem ni da ce je ziri mnogo spustiti, fino peva ona i nekako nije sva zadihana iako igra kao luda
I dalje mi je jedina reakcija na pesmu da je skipujem. Šteta što se nisu usudili da joj daju ful treščinu nego nešto na pola. Malo bi da bude pristojna pesma, malo treš i eto splačine.
Super je bio lajv u Oslu, iako je dosta nakićeno pratećim ali je sve solo otpevala bez po muke i to uz konstantno drmusanje.
Bukvalno su sve pametno sklopili (slučano ili namerno) - i pesmu i izvođača koji ima energiju da to isprati i mislim da bi to moglo da im se isplati u maju.
Iako nisam preveliki fan, mislim da će da pokida jer je za dosta ljudi, pogotovo iz Istočne Evrope, ovo "prava" evrovizijska pesma, pritom su svi ostali maksimalno baladni ove godine, tako da nema direktnu konkurenciju.
Meni je ona više neki haus nego girl bop, ali moguće da će imati overlap sa ove dve.
Švedska mi je za Freestyler/Dubai, a Bugarska i Kipar su mi za narodnjačke splavove, kao prelaz sa "zabavne" muzike na narodnjake - čist Kele kele.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.