bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

Bugari je bas pljuju na Tiktoku, ali ajde sto nju negativno komentarisu nego idu na objavljene klipove drugih ljudi koji igraju uz njenu pesmu i vredjaju ih. To je bas neka patologija. Cini mi se da ce Dara napraviti haos na ESC, bice primecena sigurno

Ma nema greske ovde za finale, plus Drim tim radi pa ce biti i nekih kupljenih glasova, plasirace se oni solidno

A njihova televoting uporista su dosad bili Albanija, Ceska, Portugal, Slovenija i Kipar

Ovo će da pršti uz dobru režiju, bez sve šale ih vidim vrlo visoko kod publike, čak mislim da imaju realne šanse za top 10 na kraju.

Spot ne izaziva u meni nikakvo uzbuđenje za razliku od live verzije, vriska. :ROFLMAO: Mislim da to govori ponešto o (ne)kvalitetu same pesme, ali neće ispasti, nema šanse, ovo je tvt mamac.

Ovo se ne moze ni nazvati spotom, ovo je visualizer 😭 ako nista, prelepa je, kao i uvek..samo mi je interesantno kako jos uvek nisam video jedan jedini komentar za njene usne, dok se nije moglo ziveti od "they are plastic" komentara na racun uraganki, konkretno ivane, ali dobro, navikli smo da su esc fanovi kontradiktorni

Napumpane usne su postale standard očigledno, ali kod Dare je to nekako u srazmeri, šta znam. Ona mi je baš onako seksi, jeste urađena, ali nije odbojna kao neke čija usta liče na majmunsku guz**u.

Back