bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

Kad sve rekapituliram i podvučem iako me je iritirala pesma u početku čini mi se da će mi nakon nastupa (u zavisnosti od istog, koji cenim da će biti dobar) biti top 10.

Mogao je nesto sa nasima da uradi grk srbin eto i bugarin..al ajde nek se pojavljujemo bilo gde

Nije lose, mogli su celu pesmu na srpskom da pevaju a ne samo poslednji refren. Darin engleski mi nije nesto bio razgovetan. Mozda nisu imali puno vremena da odrade to kako treba

EDIT: tekst na engleskom pisala Leontina pa naravno da nije razgovetan kad je sabijen tekst, nije smisleno napisano, bez iskustva

Мени се не свиђа ова верзија. Не иду ми њихови гласови заједно а и онај део на енглеском је безвезе

Fino obrađeno, ok mi je. Malo i nostalgije za divnom pjesmom i tim vremenom.
Koliko je tad euforija bila pa sve zakljucno sa Beogradom 2008, koliko se gledalo i pratilo.

Naravno, pjesma "lane moje" bila na nivou Evrovizije zanrovski nesto novo tada.

Jezivo. Bugarka koja nije mogla da sastavi srpski da makar izgovara reci pravilno. O engleskom promasaju ni da ne pricam.

• Like
Reactions: FFM
Meni ova verzija zvuči kao da su naterani ovo da snime, nula duše kilo autotjuna, kao u kafani pred fajront.
Upravo si opisao svaku Joksimovicevu pesmu u poslednjih maltene 10 godina. Sve prepeglano u produkciji, a nema covek za sta da se uhvati.

Back