Izvini Djole, ali napisao si tako da citam glasom SNSove PRuse koja nam predstavlja novu zgradu Expa koja se lagano raspada pred kameramaIma manjkavosti u segmentima nastupa definitivno, ali mislim da nema dileme da će njena energija pokriti te nedostatke. Biti ubedljiv i suveren na sceni je u velikom broju slučajeva mnogo važnije nego neki drugi delovi nastupa.
Sada citam opet i cujem drugi glas:Ima manjkavosti u segmentima nastupa definitivno, ali mislim da nema dileme da će njena energija pokriti te nedostatke. Biti ubedljiv i suveren na sceni je u velikom broju slučajeva mnogo važnije nego neki drugi delovi nastupa.
Jasno. Ali ne zaboravi da ovo vidiš iz perspektive gledaoca koji je vidi prvi put. Možda je još preuranjeno zaključivati i Bugari idu naopakom logikom pa ipak izdominiraju (što nije isključeno) ali ovo ovako gde se valjda stavlja najbolji isečak je baš neubedljivi downgrade.Nisam pristrasan uopšte, sto puta sam isticao da ovo uopšte nije moj fah, ali da me je nešto ukačilo sa pesmom. Takođe sam napisao da nastupu dosta toga nedostaje, pre svega kršteni kostimi, ali da njena sigurnost na sceni prosto zasenjuje sve to. U poređenju sa ostalim girl bopovima, po meni nema konkurenciju. Na kraju krajeva, sve je do subjektivnog doživljaja.