bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

Ja ne mogu da se nagledam ovog isecka. Koja energija i dominacija, kadrovi. Samo jos jaca i upecatljivija svetla i bice mi mozda i najbolja u polufinalu

Ima manjkavosti u segmentima nastupa definitivno, ali mislim da nema dileme da će njena energija pokriti te nedostatke. Biti ubedljiv i suveren na sceni je u velikom broju slučajeva mnogo važnije nego neki drugi delovi nastupa.

Ima manjkavosti u segmentima nastupa definitivno, ali mislim da nema dileme da će njena energija pokriti te nedostatke. Biti ubedljiv i suveren na sceni je u velikom broju slučajeva mnogo važnije nego neki drugi delovi nastupa.
Izvini Djole, ali napisao si tako da citam glasom SNSove PRuse koja nam predstavlja novu zgradu Expa koja se lagano raspada pred kamerama 🤣

Meni je ta nestilizovana garderoba, sa praznim i haotičnim nastupom krajnje neozbiljna, ne mogu kao zamisliti nekog ko ce pored drugih kandidata koji imaju i bolje pesme i bolje nastupe uzeti za ovo da glasa. Ako prođe u finale tamo će biti donja.

Nisam pristrasan uopšte, sto puta sam isticao da ovo uopšte nije moj fah, ali da me je nešto ukačilo sa pesmom. Takođe sam napisao da nastupu dosta toga nedostaje, pre svega kršteni kostimi, ali da njena sigurnost na sceni prosto zasenjuje sve to. U poređenju sa ostalim girl bopovima, po meni nema konkurenciju. Na kraju krajeva, sve je do subjektivnog doživljaja.

Sada citam opet i cujem drugi glas:

Meni je ovde od samog početka nejasno zašto stalno pišete bugarski treš, kao etiketu za stil, jer osim Dare, koja jeste Bugarka i predstavlja Bugarsku, njen NF nastup, i spot, i ovaj isečak mogli bi biti predstavnik i Norveške, i Belgije ili Estonije....dakle, samo užas bez identiteta.
Proći će ovo, i zaslužuje, stvarno ima energije i izgleda kao zvezda. Ali rezultat bi manje više bio verovatno isti i da je imala i drugačiju odeću.

Nisam pristrasan uopšte, sto puta sam isticao da ovo uopšte nije moj fah, ali da me je nešto ukačilo sa pesmom. Takođe sam napisao da nastupu dosta toga nedostaje, pre svega kršteni kostimi, ali da njena sigurnost na sceni prosto zasenjuje sve to. U poređenju sa ostalim girl bopovima, po meni nema konkurenciju. Na kraju krajeva, sve je do subjektivnog doživljaja.
Jasno. Ali ne zaboravi da ovo vidiš iz perspektive gledaoca koji je vidi prvi put. Možda je još preuranjeno zaključivati i Bugari idu naopakom logikom pa ipak izdominiraju (što nije isključeno) ali ovo ovako gde se valjda stavlja najbolji isečak je baš neubedljivi downgrade.

Na nacionalnom je vizualno ipak imalo malo više smisla🤷‍♀️

Ja ne sporim da žena nema energije, samo je pitanje kako kanališe tu istu. Ovo neće svima sesti jer je nekako previše sirovo, kao što bi po mom mišljenju imala bolje šanse da je malo isofisticirala i bolje osmisla nastup uključujući u to i odeću jer i preko nje se stiče utisak o izvođaču.

bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga
Back