bg Bugarska 2026: DARA

Ne sviđa mi se što će (najverovatnije) biti na engleskom i neš ukalupljeno, pesme na bugarskom su joj super, npr ova

Jedina zemlja na ESCu koja moze poslati cajku i da prodje femomenalno jeste Bugarska. Njihov folk je najagresivniji, najpopularniji i najzabavniji. I to neka saradnja Costija i Andree. Haide opa, gde dominira harmonika.

To su uradili 2007. godine

Jedina zemlja na ESCu koja moze poslati cajku i da prodje femomenalno jeste Bugarska. Njihov folk je najagresivniji, najpopularniji i najzabavniji. I to neka saradnja Costija i Andree. Haide opa, gde dominira harmonika.
Poslali su samo jednom turbofolk i ispali su za jedan bod. Po publici bi prosli. Mislim da bi takva pesma imala bolju prodju sad nego tad (mislim na 2012.)

2021. su nešto sumnjivo žiriji iz Grčke, Moldavije i Bugarske glasali, svi jedni drugima u top 3, a svi snimali bekap nastup u istom studiju isti dan 😄
Mislim da je i San Marino bio dio te priče haha

Natalija Gordienko je u jednom intervjuu izjavila da ce Bugarska dati Moldaviji 12 i obrnuto, tako je i bilo 😂
Na onom njenom engleskom (MALDOUVA GIV DVELF POJIN TU BALGERIJA END BALGERIJA GIV DVELF POJIN TU MALDOUVA)

A San Marino je nesto petljao sa Poljacima koliko se secam

Da da, SM i Poljska 12 i 10 jedni drugima, ali bilo je još i ovo:

Grčka i SM razmijenile 10, Moldavija 10 SM, SM njima 8

Mislim, možda je slučajnost bila... 😄

Ta 2021. i 2022. su bas ziri mesetarenje, cinjenica je da nakon one kazne to nije toliko providno kao pre toga

Back