bg Bugarska 2026: DARA

Čudi me takav stav od nekog ko je poznato ime na domaćoj sceni. Kada bi svi tako razmišljali, nikad niko ne bi ni išao na ESC. Hejta uvek ima, treba se sa tim izboriti dostojanstveno. Ali ok, kontam da ne mogu svi da se nose sa tim.

Pa i mene to čudi baš zato što nije neki neiskusni anonimus, već baš suprotno. A možda je sve to samo neki njen čudan PR, ko će ga znati. Vidjet ćemo uskoro

Komentari su baš loši, prozivaju je da je kupila pobjedu i da ne zaslužuje da ide, mada nije ni prva ni poslednja koja je nakon pobjede dobijala takve reakcije, pa u Srbiji je i Teya dobijala masu komentara da nije zaslužila pobjedu, Princ pogotovo (još su njemu pakovali lažne afere i skandale), Marko B u Hrvatskoj itd. O Bejbi da ne pričamo 😂

Moguće da igra na tu kartu da bi ljudi malo spustili loptu i oladili sa pljuvačinom

Zašto neki pišu da će joj Dream Team raditi pjesmu 💀

Pa biće valjda tri pesme od kojih žiri i publika biraju jednu. Ko god da piše...

Ovo je oravo glup format izbora. Zamisli kod nas se prijave tipa Jelena Tomašević, Tea Tairović, Milica Pavlović, Lepa Lukić i Marija Šerifović i sad kao stručni žiri ocenjuje njihovo pevanje. Mislim ono...

Istina je ovo za Dream Team, tj. dio tog tima - Dara je potvrdila da joj te tri pjesme radi Dimitris Kontopoulos, zajedno s njom i njenim dugogodišnjim suradnikom.

Eto kome je odgovarao takav sistem izbora i ko je možda idejni tvorac istog 😂
Dara ima moderne pjesme baš pa se nadam da će taj saradnik da izvuče produkciju i aranžman

Ne znam, meni ovo sve tako smrdi na Demy 2017, već vidim, generična balada, generična brža pjesma s kriminalnim drimtimovskim tekstom i neka treća nebitna pjesma koja je tu samo da poveća šanse jednoj od preostale dvije lol. Al' ajde, nek nas demantiraju

Ne znam, meni ovo sve tako smrdi na Demy 2017, već vidim, generična balada, generična brža pjesma s kriminalnim drimtimovskim tekstom i neka treća nebitna pjesma koja je tu samo da poveća šanse jednoj od preostale dvije lol. Al' ajde, nek nas demantiraju
Ne bi me čudilo uopšte

Mislim da će i Monoir, inače poznati rumunski DJ i producent da joj radi jednu od ponuđenih pesama

Back