bg Bugarska 2026: DARA

Nema tu pravila, jedan žiri je bio u prvoj emisiji, sad drugi, kao na PZE, mogu da idu iz krajnosti u krajnost, iako se tako očekuje otprilike.

Večerašnji žiri čine Lubo Kirov, Nina Nikolina, Bogdana Karadočeva, Krisko i Viktorija Halkiti.

Pa nekako se očekivalo to čim su imena izašla.
Mihaela je sašila večeras, kakav glas i ponašanje na sceni, Dara isto jako dobra i ubjedljiva, koja god od njih 2 da dobije, super.
Žiri je nahvalio i jednu i drugu i ne vjerujem da će imati manje od 23 boda od žirija, štaviše, mislim da će imati po 25.

Oduševilo me kod Dare prošle sedmice kad joj je član žirija rekao da ga je 'začudilo' što zvijezda poput Dare želi da se takmiči u ovakvom formatu a ona rekla u fazonu 'ma šta vam je, meni je čast da imam priliku da se takmičim', a i večeras je ponovila to. Rispekt

Počelo je glasanje publike. Ovog puta ne prikazuju trenutne rezultate na sajtu, tako da biće neizvesnosti...

Pa završeno glasanje, rekoše. Ne glasaju predugo, kao u finalu Evrovizije.

Браво Дароооо

Смијешно ми је што је Маринова добила 19 од могућих 25 од жирија, не знам шта су оцјењивали

Dara je školovana etno pjevačica inače, nadam se da će ubaciti neke etno elemente u pobjedničku pjesmu

Back