me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

I meni je njena pesma najbolja, ali nastup užasno odvlači pažnju.

Nije loša ta rukografija, meni je više smetalo ono "mešanje" s noge na nogu, baš mi nekako nije išlo uz sve ostalo

Ovom jednom zaboravili da puste nasnimljeni aplauz na kraju. 🤦‍♀️

Anastasija razočarala nastupom plus nije ton uskladjen sa slikom i dosadan mi je nastup, mogli su se više potruditi, cura ima najbolju pesmu čak i na celom festivalu i oni stave nju em da otvori takmicenje, a znamo da nikada onaj ko na pocetku nastupa ne pobedjuje, da ima brzu pesmu pa hajde da otvori, ali sa baladom i nazalost dosadnjikavim nastupom da otvori mi je skroz bzv.. ostale sam sad bacio na kratko pogled, jer sam se kasnije ukljucio tek od dela trećeg nastupa i jedino me Anastasija zanimala da vratim, sve u svemu za sada mi ovo mlako, kao Beovizija kadriranje i jakoo jakoo loš toon

Anastasija mi je ok, ovo ostalo loše.

Tamara ostavlja utisak vokalno, stvarno je dobra. Pesma takođe jedna od boljih, ali opet nešto fali.

Meni i Tamari i Nini fali neki ONAJ momenat, dize se melodija Tamari na kraju ali nedovoljno, mlako. OK je bila, pod tremom, ono na kraju sa 4 zene pored nje poredane odlicno. Nastup generalno mogao biti bolji.

Izvukla se Tamara u drugom delu, ali mi opet ništa do sada nije kompletno (a i nije da sam očekivao).

Luka kao Čipi iz Osvajača kada izgubi sluh.

Anastasija mi je ok, ovo ostalo loše.

Tamara ostavlja utisak vokalno, stvarno je dobra. Pesma takođe jedna od boljih, ali opet nešto fali.
Fali koreografija, bolji koncept, bolje kadriranje i više samopouzdanja, odnosno manjak treme, ali za sada najbolja stvar uprkos svemu

Back