me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Inace, imam neki cudan osecaj da se mozda neka Konstrakta ili Lazanja moze desiti i Crnoj Gori, bar sto se tice toga da poremete racunicu favoritima, kao sto je bilo kod nas kad su se prijavila jaka imena.

Pronašao sam opis izvođača:

ANASTASIJA KOPROLČEC - Mlada debitantkinja na sceni, sa već bogatim iskustvom pjevanja u klubovima i različitim događajima,
BEND "9" - Metal-core sastav ("Nine") iz Bara, do sad objavili nekoliko uspješnih singlova,
BOBAN RAJOVIĆ - Rasprodani koncerti su dokaz popularnosti u regionu i dijaspori,
DOLCE HERA - Pored Crne Gore, ostvarila zapažen uspjeh i u Italiji,
ĐURĐA - Kotoranka koja je ove godina zabilježila hit "Premalo",
GLUMCI BEND - Poznati crnogorski glumci u nešto drugačijem svijetlu, pokazuju nam i muzičko umijeće,
ISAK ŠABANOVIĆ - Popularni Bjelopoljac, drugoplasirani u takmičenju Zvezde Granda,
KEJT - Katarina Bogićević, drugoplasirana na Monteviziji 2018. sa pjesmom "Neželjena",
LUKA PERAZIĆ I RADE VUKČEVIĆ - Zanimljiva kolaboracija violiniste i multižanrovskog DJ-a i kompozitora,
LUKA RADOVIĆ - Pored izdatih uspješnih singlova za Croatia Records, Luka je i direktor Kraljevskog pozorišta na Cetinju,
MILENA VUČIĆ - Jedna od najpopularnijih crnogorskih pjevačica, prošle godine se uspješno vratila na muzičku scenu,
NEMANJA PETROVIĆ - Još jedan finalista Zvezda Granda i popularni klupski pjevač,
NEONOEN - Sjajni podgorički bend, prethodnih godina vrlo aktivan i sa uspješnim singlovima,
NINA ŽIŽIĆ - Još jedna od najpopularnijih pjevačica u Crnoj Gori, bila na Eurosongu 2013. kada je sa Who See pjevala pjesmu "Igranka",
TINA DŽANKIĆ - Često predstavljena kao jedan od najboljih vokala u Crnoj Gori,
VERICA ČULJKOVIĆ - Još jedna violinistkinja, kojoj će ovo biti vokalni debi.

Pored njih, odabrane su i tri rezerve, a to su:
DANIJEL POPOVIĆ - Slavni pjevač, na Eurosongu 1983. osvojio 4. mjesto sa evergreen-om "Džuli",
TAMARA ŽIVKOVIĆ - Učesnica Zvezda Granda, ove godine bila i na festivalu "Beogradsko proljeće",
HANIBAL - Rock bend iz Podgorice, počeo sa radom prije 2 godine, nastupao po klubovima, a ove godine izdao prvi singl.

Milena i Nina su uvijek skupa na domaćem NF 2004. u istoj grupi,a 2006. pojedinčano,samo što Nina tada nije prošla na Evropesmu.

Bobane jetru si mi duzan!

Bilo bi fora i Ninu Zizic vidit na escu opet, ono 2013 je bio kriminal sto je ispala, ali ipak dajem prednost Bobanu, jos ako je neka balada tipa crna lala, teci mi kroz vene, gromovi.. Sto se Isaka tiče, on mi je nekako vise za ovo exyu domace tržišće, ostale ne poznavam

Baš me zanima kome je Kristina Kovač pisala pjesmu (ako je ikome)?Možda Kejt ili onoj Đurđi?

Stvar koja ide u korist Bobanu je da Grand apsolutno ništa neće uraditi da pogura Isaka, pozvaće ga u emisiju sedam dana prije Montesonga i tjt. Kao i sa Zorjom.

Grand objavio za Nemanju da se prijavio, dok o Isaku ni riječi.On bi imao šanse prije 3 godine da se prijavio tj da je tad bilo neko nf, sad nema nekog hajpa oko njega.

Pa ne znam, nema hajp, ali možda bude imao organizovano glasanje, tipa kao Roko 2019. na Dori

Isaku je bio momenat da ide 2022.
Sad ima i mrlju oko porodicnog nasilja. Jeste mi bio zelja, ali nekako imam osecaj da ce Boban da pokida.

Back