me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Ili da bolje biraju pesme koje učestvuju... Jer, svaka koja prodje selekciju i bude u takmičenju je potencialni predstavnik
Vidimo iz priloženog
Mada nisu imali mnogo da biraju, jedino da smanje broj pesama...

Otišle sve pare na preglede. Jbg, možda žena mislila da onaj ko ima najviše pregleda dobija 12 od tvt 😂

Ma i ona bi flopnula ali bar bi bio radijski hitić.

A i meme potential veliki

Meni je ovo potpuno logičan ishod. Klikbejt je jedina pesma koju sam zapamtio posle prvog slušanja. Voleo bih da je Barjak pobedio, ali nisu ni ovi momci loši, tako da srećno.

Što se tiče Evrovizije, nemam predstavu šta da očekujemo od ove pesme. Ne bi me iznenadio ispadak u PF, niti neki scenario Let 3 ili neki skromniji Windows95Man. Finale uopšte nije nemoguće. Vidim da su mišljenja među stranim fanovima podeljena, ali to nije nužno loše i mogu da vidim scenario u kom se ljudi baš zalepe za ovu pesmu.

Meni je pesma onako. Ima iritantnu melodiju, ali je pamtljiva. Ne sviđa mi se što je fejk deep a zapravo vrlo površna. Ako su hteli da naprave neki fazon i društvenu kritiku, tekst je morao da bude bolji. Ali opet, pesma je “Klikbejt” pa je možda adekvatno.

Ja sam znao da nešto nije u redu sa crnogorskim izborom, ali nisam sebi mogao da definisem. Nakon ovoga veceras stvari su potpuno jasne. Kao sto sam i pisao ovde, najbolja pesma nikada ne pobedi. Pobedi onaj ko ima vise rodbine, a to su obicno grupe. Muskarci su uvek u prednosti u odnosu na zene, jer Crnogorci i dalje teraju snaju na abortus ako nosi zensko dete. Zemlja je premala. Broj glasova koji pristigne je uzasno mali i bukvalno bilo koja pesma moze da pobedi, uopste nije bitno da li si Nina, Baryak, Milena, Kejt, Isak... Sve u svemu jedan ozbiljan amaterizam i ogromna sramota pred svim stranim fanovima koji su ovo pratili. Mi Srbi i naš PZE su BRE ponos za ovo !!!

Banovani forumaš čiji je nick troslovni palindrom bi obožavao ovu pesmu 😔

Elem, molim evrovizijske bogove da Crna Gora bude u polufinalu sa nama 🙏🏻 Da skrpimo nekako to 10. mesto i prolaz opet hehe

Back