me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

To me ne iznenađuje. Kladionice funkcionišu po principu ko ima najveće šanse za pobedu, nisu nužno refleksija konačnog plasmana. Crna Gora sigurno neće pobediti sa ovom pesmom, ali ne mislim da je prolazak u finale, pa čak i neki pristojan rezultat nemoguć. Ne znamo druge pesme i ne znamo kako će revamp zvučati, ali Nina zaista odlično peva i ne bi me čudilo da je žiri bar malo nagradi.

Navijao sam za Ninu i drago mi je zbog nje, pre svega jer je jako cenim kao osobu i izvodjaca. Pesma nazalost nije po mom ukusu i mislim da ce trebati bas dosta stvari da se poklopi pa da eventualno udje u finale. Ipak, sansa postoji.

Postoji realna sansa da se plasira u finale iako ne znamo u kojem je pf i kakve su ostale pjesme

Da, kao da postoji neki 'standard' šta je za finale a šta ne

Nešto što je završilo na trećem mestu u PF jedne godine bi možda već sledeće bilo na dnu :D

Ne postoje neki fiksni standardi, to je jasno, ali neke pesme kad ih prvo put cujes prosto zvuce kao NQ, cak i ako se jos ne zna konkurencija. U mnogim slucajevima se to na kraju ispostavi kao tacno, bar iz mog dosadasnjeg isksutva. Naravno, ima i izuzetaka, npr. Belgija 2023 je za mene bila takav slucaj - prvo slusanje NQ vibe, na kraju Top 10.

Dolce HERa. 💜 Tamara mi je imala najbolju pjesmu, šteta što je nastup bio nepostojeći.

Dobra i moćna balada sa jasnom porukom, raskošan vokal i zaista emotivna interpretacija ali come on - da li će za ovo iko glasati u polufinalu osim Srbije ili neke druge ex-yu zemlje sa kojom budu u grupi? :sneaky: Žiri bi je možda i mogao progurati ali uz pomoć samog televotinga su joj baš male šanse osim ako konkurencija bude nikakva i ako joj ne unajme nekog stranog režisera nastupa da scena izgleda epic (LED messages neka ostave), da je pjesma na engleskom mogla bi biti nova Tamara Todevska ali ovako teško.
Navijam da budu sa nama u istoj večeri jer će nam to biti od obostrane koristi da se domognemo finala, sjećam se kad je Vladana u nekom intervjuu izvalila kako je Crna Gora te godine u nezavidnom položaju jer je u istom polufinalu sa Konstraktom i da će joj naša dijaspora odnijeti dosta poena a da je bila u polufinalu bez Srbije bukvalno bi bila zadnja lol.

"Počinju sa ponovnim snimanjem pjesme 'Dobrodošli', kako bi se uradio taj famozni revamp. Sad koliko će se pjesma promijeniti u suštini, to više ne mogu ni da kažem, jer iz dana u dan se mijenjaju ideje, ali sve prepuštam Darku Dimitrovu, za kog sam sigurna da absolutno zna šta radi, i zbog iskustva, i zbog svega", dodala je Žižić.

🤣

Drago mi je sto su sa nama u pf-u. I ukoliko ne uprskaju sa tim famoznim revampom, znam za koga cu glasati. :D

Drugo pf se polako puni favoritima i pesmama sa jakim tvt potencijalom (Malta, Finska). S obzirom da su u prvoj polovini, mislim da polako umire svaka nada CG za ulaskom u finale

Back