me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Pravićemo se da nije bila prva jer joj je država te godine promenila ime na nagovor EU. Kao i da Dimitrov nije radio jos 7 pesama za ESC koje su prošle nikako.
Ja ne branim ovde Ninu, ali Neonoen je katastrofa u odnosu na nju. Svi redom ste ih pljuvali kada su izabrani i prognozirali im poslednje mesto. U cemu je problem sada?

Ali opet je Nina slabo prošla kod publike.Pogotovo što je riječ o pjesmi koja treba da naježi publiku.

U moru prosjecnih i ocajnih pjesama, njena je najbliza nekom kvalitetu, necemu. Najmanje losa od svih, iako je moj br 3. Nevezano sad za plasman, svakako finale nijedna od 16 ne bi vidjela. Neoneon bi isto bio u bottom 2-3 u polufinalu.

RTCG ostavlja prostor i vrijeme da odluci ko ce ici sto je jos gora odluka, oni su to vec morali imati spremno momentalno kao odluku.
Mislim da Nina moze da se provuce u finale, sto je za njih pojam.

Ali opet je Nina slabo prošla kod publike.Pogotovo što je riječ o pjesmi koja treba da naježi publiku.
Koga da najezi u Crnoj Gori? Oni i dalje abortiraju zensko dete i zive u filmu "Lepota poroka"

Ja ne branim ovde Ninu, ali Neonoen je katastrofa u odnosu na nju. Svi redom ste ih pljuvali kada su izabrani i prognozirali im poslednje mesto. U cemu je problem sada?
Nije ovde toliko do toga kakva je pesma, da li je katastrofa ili ne.

Ljudi ne vole da vide neorganizovanost, nestručnost, lenjost. Zato pljujemo RTCG. Zasluženo. Pa na šta to liči što su do sada pokazali? Ako je pesma neregularna, opet su ONI krivi što su je prihvatili. Ovo oduzimanje pobede je bedno.

Mene samo zanima ko se sjetio tih 8 sekundi klipa sa koncerta iz 2023, nasao i postavio? Slucajnost? Ne bih rekao.
Ja kada sam govorio da organizatori ciljano muljaju kako bi sacuvali svoje guzice, mene je Milos napao kako treba da verujemo da svi imaju dobre namere. Kako da ne.

Pa ne kažem ni da je braniš već odgovaram na tvoje stav vezan za Tamaru. Pobedila je na osnovu politike isto kao što je Izrael ako ćemo realno, ove godine dobio preloše bodove od strane žirija i to zasluženo, bez obzira što su imali pesmu za TOP 5 od strane žirija, da nisu krenuli genocid da vrše.

Nije ovde toliko do toga kakva je pesma, da li je katastrofa ili ne.

Ljudi ne vole da vide neorganizovanost, nestručnost, lenjost. Zato pljujemo RTCG. Zasluženo. Pa na šta to liči što su do sada pokazali? Ako je pesma neregularna, opet su ONI krivi što su je prihvatili. Ovo oduzimanje pobede je bedno.
Sami su odustali, niko im nije oduzeo pobedu? Ili mozda jeste? RTCG pljujem i ja, ali im zelim da prodju u finale. Neonoen ima manje sanse za finale od Nine Zizic ili Baryaka.

Neko im je baš ciljno podmetnuo nogu. Ko ne znam. Da se ovo desilo u Danskoj ili Norveškoj poverovala bih da samo žele pravno da budu čisti, ali u Crmoj Gori da nekome bude toliko stalo za neki propis i slučaj koji se već dešavao i drugim zemljama i nije bilo nekih problema, e to nikako nije njihov mentalitet. Mogli su da dogovaraju poene sa Poljskom, Rumunijom i ne znam vise s kim pre 2 godine, a sad nisu mogli da prećute 5 sekundi snimka pred 10 ljudi. Sigurno.

Pa ne kažem ni da je braniš već odgovaram na tvoje stav vezan za Tamaru. Pobedila je na osnovu politike isto kao što je Izrael ako ćemo realno, ove godine dobio preloše bodove od strane žirija i to zasluženo, bez obzira što su imali pesmu za TOP 5 od strane žirija, da nisu krenuli genocid da vrše.
Pa onda ispade da smo mi pobedili zato sto nam je oduzeto Kosovo?

Back