me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Ja ne vidim kako bi ovo moglo u finale...Osim 12p iz Srbije, ne znam ko ce jos glasati za ovo?

Da je ziri tu pa i nekako da pogura, ovako je stvarno beznadezno

Meni deluje da je ovaj nastup gde je predstavljen revamp obris evrovizijskog. Malo glume, malo dima i to bi otprilike bilo sve.

Sta god da je potrebno, samo da se nadje u finale. Preuzela mi je 1. mesto, a nadam se da konacna verzija nece biti losija.
Ovo sto je Andrej postavio, nemam pristup, pa cu sacekati zvanicno.

Crna Gora se drastičnije penje u scoreboard aplikaciji. Ne vidim neku razliku, ali šta god da je razlog ne žalim se lol.

Promene su kozmetičke pre svega. Meni je ovo iznenađujuće dobro ostarilo u odnosu na početak sezone, ali se plašim da će biti ovako sama i bez ikakvog propa i mračnim nastupom i na Evroviziji.

Pa ne znam, nisam oduševljen revampom, pesma mi je dobra, nadam se da će nekako sa upakovanim nastupom da se provuče u finale.

Što se mene tiče Nini ne treba nikakav prop, samo da rad svjetala bude dobar, naročito pred kraj, sa crnom i bijelom estetikom. Već vidim RTS bi ovaku pjesmu izrežirao sa nekim crvenim svjetlima i totalno neuparenim kostimom lol.

Možda bude publika (pogotovo starija) koja voli "normalne" pjesme u svom onom ludilu i budu glasali zbog njenog pjevanja da ode u finale

Ne volim kada muzika ovoliko nadjačava vokal. Naročito vokal poput Nine.

Meni je ovo bilo i ostalo bledo, neprimetno. Predlažem da stavi brkove za eventualni ulazak u finale.

Back