me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Ako misliš na Luku, sad kad se setim prošle godine na Montesongu ima stih pesme koji kaže "Novembar i maj, pakao i raj" - novembar 1918. prisajedinjenje Crne Gore kraljevini SHS, a maj 2006. referendum za nezavisnost :ROFLMAO: Ništa specijalno, samo fanfekt, ostatak pesme nema veze s tim
Da, da Luka je to podelio. Sigurno nije slučajan ni taj stih, čovek otvoreno priznaje da je nacionalista.

hahahaha ali presmešno mi je da se Đurđa buni za bilo šta. Uspela je da unakazi onakvu pesmu sa toliko lošim nastupom, ako se ono uopšte i može nazvati nastupom. Lana i Đorđe su potpuno nezasluženo osvojili 3. mesto, Lana nije vokalno mogla da se sastavi uopšte i ceo nastup mi je neka reciklaža Bojane i Davida. Što se Krstinje tiče, pokazala je ove godine jedino svoju sujetu i to je to. Nisam video da se Andrea Demirović igde bunila, a završila je sa duplom nulom. Upravo zbog ovakvih stvari ljudi odbijaju da budu deo žirija, jer će se uvek naći neki isterivači pravde da se bune oko glasanja.

Nisam ni Demirovićku video da je bila na novogodišnjem bazaru, ali mislim da se ona nije javno bunila.

Ona je bila, Lana Vukčević nije.
Jao i meni je puna kapa te Lane Vukčević. Ona i njen otac misle da je Bogom dana. Postala poznata po coverima sa 10ak godina kad je tata počeo da je kači na yt sa ispeglanim glasom u studiju i sami sebi digli ego do plafona. A realnost je da je daleko od nekog vokalnog maestra (iako lepo peva) i da mora još da radi na sebi i na kontroli disanja. Mlada je pa ima vremena.

Bila je i u ZG (nezadovoljna komentarima) u IDJ Show (nezadovoljna komentarima) a sada pokazuje nepoštovanje prema javnom servisu i takmičenju koje joj je pružilo ruku. Baš jadno.

Piano verzija Tamarine pjesme:

Inace, ovaj lik je radio i jos neke sa montesonga u piano verziji, fino zvuci.

Jao ovi mučenici svi kompletno, ne mogu da prežale jer nisu pobedili Montesong. Sa ovakvim “stavom” bolje da se ne prijavljuju više nikada.

Ovi momci su prokomentarisali sve pojedinacno, nije losa analiza. Ko zeli i ima vremena, moze da pogleda:

Iskreno, i ja bih se žalio na 0 od Graje (Lara) i od Škodre (LxĐ), pogotovo što je Graja očito najviše glasao za ljude i autore sa kojima je sarađivao. Temperatura mi je bila smor na sceni i pjesma mid, ali opet im ne bih 0 dao, a Lara tek u onoj konkurenciju nije za 0

A i Igor je napisao da nije očekivao da Graja da top 3 poene Lari, da je bar nešto sitno mogao, a tako i jest

Apropo zirija - da sam ja clan, visoke poene bih dao na konto prikazanog na sceni i evrovizijskog materijala, srednje poene bih dao pesmama koje poseduju muzicki kvalitet i dobro su interpretirane ali nemaju ESC potencijal (Majda, Lana), a one niske bih se castio da udelim nekom po svom ukusu.

Npr da sam ziri na nekim Suncanim skalama ili Biseru Jadrana, verovarno bih glasao drukcije, ali evo ovako bih nekako dao poene da sam clan zirija (dakle ovo nije moj licni top)

12 Tamara
10 Lara

(top 2 - pesme za koje mislim da su zapravo ESC materijal)

8 Majda
7 Lana

(Objektivni kvalitet i odlicno izneto na sceni, ali ne mislim da su za ESC)

6 Tina Dzankic
5 Krstinja
4 Lana x Djordje

(Ima dobrih elemenata na razlicite nacine, ali fali isto dosta toga)

3 Neno Muric
2 Mila Nikic
1 Stefan

(Licni ukus)

E od 12 do 4 bih isto glasao, samo Krstinju i Tinu bih zamijenio 🤝
Bukvalno iz istog razloga, došao sam da biram paket za ESC a ne novu himnu Crne Gore.
Npr. Majda mi je imala najkvalitetniju izvedbu i nastup ali u kontekstu ESC bila su 2 bolja 'paketa'

Back