me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Ako misliš na Luku, sad kad se setim prošle godine na Montesongu ima stih pesme koji kaže "Novembar i maj, pakao i raj" - novembar 1918. prisajedinjenje Crne Gore kraljevini SHS, a maj 2006. referendum za nezavisnost :ROFLMAO: Ništa specijalno, samo fanfekt, ostatak pesme nema veze s tim
Da, da Luka je to podelio. Sigurno nije slučajan ni taj stih, čovek otvoreno priznaje da je nacionalista.

hahahaha ali presmešno mi je da se Đurđa buni za bilo šta. Uspela je da unakazi onakvu pesmu sa toliko lošim nastupom, ako se ono uopšte i može nazvati nastupom. Lana i Đorđe su potpuno nezasluženo osvojili 3. mesto, Lana nije vokalno mogla da se sastavi uopšte i ceo nastup mi je neka reciklaža Bojane i Davida. Što se Krstinje tiče, pokazala je ove godine jedino svoju sujetu i to je to. Nisam video da se Andrea Demirović igde bunila, a završila je sa duplom nulom. Upravo zbog ovakvih stvari ljudi odbijaju da budu deo žirija, jer će se uvek naći neki isterivači pravde da se bune oko glasanja.

Nisam ni Demirovićku video da je bila na novogodišnjem bazaru, ali mislim da se ona nije javno bunila.

Ona je bila, Lana Vukčević nije.
Jao i meni je puna kapa te Lane Vukčević. Ona i njen otac misle da je Bogom dana. Postala poznata po coverima sa 10ak godina kad je tata počeo da je kači na yt sa ispeglanim glasom u studiju i sami sebi digli ego do plafona. A realnost je da je daleko od nekog vokalnog maestra (iako lepo peva) i da mora još da radi na sebi i na kontroli disanja. Mlada je pa ima vremena.

Bila je i u ZG (nezadovoljna komentarima) u IDJ Show (nezadovoljna komentarima) a sada pokazuje nepoštovanje prema javnom servisu i takmičenju koje joj je pružilo ruku. Baš jadno.

Back