Poslušah sve pesme i mogu reći bravo CG. Sa tako malo prijava, stvarno odličan izbor pesama.
Top 3:
1.Tamara Ž., Nova zora — ma bravo, fenomenalna pesma, radi na prvu, bez ijedne manjkavosti od prvog do zadnjeg tona. Žao mi je što Boris S. ovu pesmu nije ponudio nekome za PZE 26. Sa ovakvom tj. ovom pesmom konkretno bi recimo, Sanja Vučić lagano odnela PZE , a nikako sa komercijalom koju danas radi, tipičnom za naše tržište. Subotiću, veliki minus kod mene iz tog razloga...

trebao si ovo za PZE nekoj poznatijoj pevačici i pobedio bi sasvim lagano.
2. Lana & Djordje, Temperatura — odlična stvar, na prvu nekako egzotična i pomalo arhaična. Radi odmah, ali mi ipak fali malo više dešavanja u pesmi. U jednom trenutku mi deluje jednolično do pred sam kraj, koji mi se zapravo jako svidja. Djurdja ima odličan vokal, ne znam kako zvuči uživo, ali verujem da vokalno neće podbaciti. Dobar izbor ako Tamara eventualno nečim debelo podbaci.
3. Djurdja, Dominos — mislim da bi uz dobro osmišljen nastup na samom ESC-u ova pesma prošla bolje od Temperature. Međutim, refren dosta vuče na Alessandru- Queen of Kings, pa joj manjka originalnost i bilo bi dosta poredjenja kod esc fanova. Verovatno je to zahvaljujući autorima. Ipak, pesma je vrlo dobra, čak odlična i takođe bi bila odličan izbor.
A kako se u CG pri glasanju ništa ne može predvideti, realno je da svako može da pobedi, bez obzira na pesmu, na žalost.
Moj izbor bi bile ove tri, stim što Novu zoru ne bih ispustio nikako, čak i ako vizuelno bude nešto slabija od očekivanog, jer pesma je top, top, top. Ljubav na prvo slušanje što i jeste najbitnije za uspeh i generalno ovaj format takmičenja.