me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Oni ladno okačiše i na YT nastup sa ovim tehničkim smetnjama. Baš profesionalno nema šta.

Ova tu nebitna Kristina treba naučiti starjeti s godinama na licu kao i ponašati se u javnosti u tim svojim visokim godinama... s dostojanstvom

Nina prava kulturno odgojena prirodna dama! Bravo

Видим да је и Ђурђа љута и отказала наступ синоћ, а не видјех да ли су ЛиЂ били исто

Капирам да је Ђурђа сморена јер није била за 0, али ни за неке више поене, мада њено незадовољство ми је опет јасније него Крстињино јер је много лошије прошла. Чињеница је да јесу били чудни гласови жирија и неки и пристрасни, али ме смара кад се толико драми и успут ни не честита побједнику

Ма и ја сумњам да бих јој дао више од 3-4 да сам гласао, ето пјесма ми је кул али комплетан пакет није за топ 5-6 свакако. А капирам да би се жалила и да је од свих 5 чланова добила по 4 бода 😅

Као нису стручни чланови, мора то боље и стручније... мислим се, као да на самој ЕВ гласају тако

Slazem se za konstatacijom da je Djurdja donekle zakinuta, nije bila ta pesma za 0

U ovakvoj postavi jeste zvucala nekako najvise ispeglano i evrovizijski

Nastup jad i cemer ali opet, nije za nulu kad sve se sve sabere i oduzme

Ne možeš uz onakvu pesmu biti fikus na sceni i očekivati bilo šta. Umesto što se žale što su sa razlogom pukli, bolje bi im bilo da su bolje poradili na svojim nastupima. A to "diva" ponašanje je izgleda baš u genima pevačima na ovim našim prostorima.

Видим да је и Ђурђа љута и отказала наступ синоћ, а не видјех да ли су ЛиЂ били исто
Ja koliko sam ispratio, taj "klan" koji se buni zbog glasanja žirija nije hteo da dođe na novogodišnji bazar u znak protesta - Krstinja, Lana i Đorđe, Luka i Đurđa.

Наступ заиста јесте био 0 за Доминоз, али кад видим да је Шкодра дала 12 Стефану, а онда Температури 0, која јесте била смор на сцени али опет не за 0, бар мени, могу да скапирам смарање на начин гласања 🤣

Али опет не бих правио драму толику, могла је и Констракта да данима пљује жирије од којих је 0 попила а била најоригиналнија те године и покидала, али наравно да то није радила

Ja koliko sam ispratio, taj "klan" koji se buni zbog glasanja žirija nije hteo da dođe na novogodišnji bazar u znak protesta - Krstinja, Lana i Đorđe, Luka i Đurđa.
Msm da je Lana Lopičić bila na bazaru?

Back