me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Zaboravio sam dodati jos nesto. Ocigledno da Krstinja, Djurdja i slicni izgube dodir sa realnoscu nakon sto 100 ili 200 stranaca okace pjesmu na storije pa misle da bi pobijedili.

Na kraju krajeva, jedini koji mozda imaju subjektivno pravo da kukaju na ziri su Lara i Luka. Subjektivno, zbog dobrih glasova publike ( 12 i 8), a ostali neka se pokriju usima.

Koliko su sujetne, vuce me da ih argumentima h komemntarima ubijem u pojam, da ne znaju gdje im je dupe a gdje glava. 😁
Djurdja bolje da se pozabavila scenskim nastupom.

Upravo su se sad na jutarnjem na Insajderu sprdali na račun organizacije Montesonga, a posebno Krstinje 😆😆😆😆

Krstinja je realno pokidala sa tim zaljenjem jer se broj ljudi koji ju je mentalno registrovao sad apovecao za bar 15-25%

Krstinja je realno pokidala sa tim zaljenjem jer se broj ljudi koji ju je mentalno registrovao sad apovecao za bar 15-25%

Ja je i dalje ne registrujem :(. Kada bude išla da se takmiči sa boljom pesmom ja ću je registrovati.

A Tamara repostovala neki stori sa tog novogodišnjeg bazara gde je pisalo "starije kolege ugledajte se na mlađe." 😃
Mislim cak da je to objavila Ana Koprolcec, proslogodisnja ucesnica.

Btw, onu fotku sto si objavio (selfi Lare, Lane i Larinog plesaca Milana) sam zapazio, ali nisam Laru skontao na bini ni na jednoj fotografiji ili snimku. Mada, sudeci po onoj fotki bila je tamo.

Ni ja je nisam video na bini, možda i ona bojkotuje zbog žirija. Realno ima najveće pravo da bude ljuta. Ali da je tako ne verujem da bi se uopšte pojavljivala tamo.

Mozda Graja i Antonic nisu u dobrim odnosima. 😁

Generalno, njena prednost je zaista to sto ima tek 19 godina i sto mi ne djeluje kao da se vise nece prijavljivati. Njoj je za potpuni utisak trebalo bolji i jaci refren a ne ono ponavljanje. Sve ostalo dobro (ne ulazim u stvari mimo pjesme i nastupa).

Takodje, ona zdrava atmosfera medju onima na bini mi govori da ce se (ako Crna Gora bude ucestvovala) neki od njih sigurno opet prijavljivati. Majda, Mila, Barjak, Lana mala itd, a ima tu sigurno nekih novih jer ni za ove pomenute vecina nas nije cula do ovog iii proslog (Barjak) Montesonga.

Mislim da se Lara tu mnogo i ne pita, verovatno je vezana ugovorima sa Ritmom Evrope. Možda su joj oni zabranili da nastupi.

Ja sam na tviteru video teoriju da je RTCG nije želeo kao predstavnicu jer su joj svi članovi tima bili isključivo Srbi. Od Antonića, koreografa, plesača, menadzera, šminkera itd. Ta teorija mi nema smisla jer je dobila 0 baš od srpskog člana žirija. Mada joj je i Nina dala nešto baš sitno. Ta nula svakako jeste čudna, ono da si joj makar dao 1 poen. Da ti Lara bude bottom 5... Nerealno

Ali otkud znam, ako stvarno Graja i Antonić nisu dobri, možda su namerno i zvali Graju u žiri pa da ispadne kako su joj "Srbi i došli glave." Ko će ga znati, u svemu tome verovatno ima i malo istine.

Pa da, kažem ne pije mi ta teorija baš vodu. Kad smo već kod Subotića, pisalo se i da nije fer da Nina žirira pesmu svog prošlogodišnjeg kompozitora.

Znači prijaviš se na takmičenje (=jedan pobedi, ostali se rangiraju od drugog do petnaestog mesta, pobednik ide na ESC a ostalih 14 više sreće drugi put).

Znaš da si jedan od učesnika i da je jedan pobednik.

Glasa se i proglasi se pobednik (koji je bio gotovo pa jednoglasan).

Par njih je toliko sujetno i misli da je popilo svu pamet sveta i svi oni smatraju da bi baš oni bili bolji izbor od Tamare?!

Lara Baltić (komentar usmeren na post njenog plesača) - imali ste jezivo agresivnu kampanju baziranu na podmićivanju i uspeli ste da sakupite jedva 1000 glasova više od drugoplasirane Tamare (znači da je bila proporcija, Tamarina pobeda bi bila još ubedljivija)

Lana x Đorđe nek pogledaju pevanje i nastup i nek budu presrećni što su uopšte i treći - pritom ih je produkcija stavila da zatvaraju veče.

Krstinja koja histeriše na žiri a publika ju je propisno iskulirala.

Đurđa koja se poziva na neki muzički kvalitet i dolazi sa najvećom skandipop trešeranom a pritom je nastup jedan od doslovno najgorih u zadnjih par godina računajući sva nacionalna finala. Kaže moraju za ESC da budu u žiriju muzički obrazovani ljudi - inače ESC je takmičenje u solfeđu :ROFLMAO: Nula potpuno zaslužena.

Mala Lana Lopičić - lekcije iz lepog ponašanja, a ostali su probili dno svojim ponašanjem.

Neshvatljivo mi je da dobije pesma za koju je postojao apsolutni konsenzus, prirodni hajp, koja je očekivano pobedila velikom razlikom, pesma koju izvodi izvođač koji nije kontroverzan niti ima popularnost pa dobija glasove na ime - rezultati generalno izuzetno čisti i fer (setite se onih rendom rezultata od prošle godine). Pritom je pobednička pesma zasigurno najbolje osmišljena na sceni i verovatno jedina nudi realnu šansu za finale. I opet se javlja histerija i neke teorije zavere. Neverovatno stvarno.

60 strana (za sada) o Montesongu. Svaka im cast. Drama pomaze.

Ja sam sada involved, a nisam ni pregledao nastupe niti se secam pesama sem pobednicke i Temperature lol.

Back