me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Фино је написала, ако је и љута приватно на неке гласове, бар је задржала за себе. Питање је времена само кад ће ићи она на ЕВ и тога је и она свјесна

Glasanje žirija na Balkanu rijetko može da prođe bez komentara ili skandala. To je tako kod nas. Uvijek ima nezadovoljnih. PZE Beovizija Evropesma itd mozda prednjači evo npr glasanje prije 2 god Sajsi (Gnezdo Orlovo 0) ali i Dora žiri. Rijeka daje top poene izvođačima iz tog regiona, Split naravno Splićanima. Zagreb svojima. Slučajno?Baš i ne. Na Dori su ove godine nažalost dominacijom stranog OGAE y žirija isturili Marka Bošnjaka. Crnogorska pjesma je OK, ima šanse za finale ali sve zavisi od konkurencije. Nina nije imala skoro pa nikakve šanse i jeste ubrljala vokalno ali nije u redu da joj to tamo neka Krstinja nabije na nos.

Фино је написала, ако је и љута приватно на неке гласове, бар је задржала за себе. Питање је времена само кад ће ићи она на ЕВ и тога је и она свјесна
Baš to, malo je tržište a ona je tu među većim potencijalima. LxĐ ovim ponašanjem zatvaraju vrata dupetom, da ne spominjem Đurđu i Krstinju. Lepo čestitaš i poželiš sreću pobedniku, i više sreće sledeći put.

Lara se obratila. Zahvalila se svima, bez otrovnih strelica uopste a vjerujem da je njoj najteze bilo. Na stranu komentari plesaca.

Tako se to radi.
Gospođetina, gospođa, dama, dobar drug, prijatelj do koske, šmeker, lav, humanitarac, žena za sva vremena, a u duši emotivac.

Lari naklon do poda za sve i obavezno da se vrati sledeće godine.

Najcrnje od svega. Ti ljudi su u kompletu apsolutno nebitni kao pevači / izvođači / umetnici. Da su ljudi sa karijerama, albumima, ili barem 26 prvih nagrada na domaćim i inostranim festivalima pa nisu prošli konkurs sa megahitom poput "Hoću da ti rađam sinove" pa i da mi bude jasno (zapravo ne)... A oni se žale što su snimili jednu ili nekoliko pesama u karijeri i mislim šta očekuju, kakve glasove, kakvu podršku, kad publiku osim bliže rodbine nemaju.

Cat Fun GIF by Black Roses Playing Cards

Da radi Maja Nikolic bilo bi mim, ovako kad to radi Krstinja samo je iritantno

Back