me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Aj sto nas Ukrajinci pokrali za stenu, al Crnogorci za kadar sa kandzama!

Not Funny Seriously GIF

Salu na stranu. Desava se ono o cemu sam pricao. U odnosu na Laru Baltic, nista nije poboljsano u smislu stage presence-a, koji joj je najveci problem, kad vec ima zenski bop, sa kojim je doslo pa bar jedno 7-8 jos zemalja ove godine. Plus kostimi, sve je kriminalno lose.

Pevanje losije nego na Montesongu a tu je zaista bila najbolja i bio joj je najjaci adut...

U znak podrške poslaću nekih 5 poruka za nju u utorak
Moj si prijatelj. 😁

Btw, meni ovi kadrovi vrlo dobri. Ide Crna Gora po svoje trece finale!!!
Ovde se svakako CG pljuje cesto po difoltu. Takav utisak sticem. Neka negativna konotacija jos od 2006.

Last edited:
Pesma je dobra, Tamara sasvim pristojno to sve iznosi (iako baš ne odiše nekom harizmom), a nastup je na žalost prilično slabašan. Bar na osnovu ovoga što smo videli do sada. Mislim da je siguran finalista, a u finalu gotovo sigurno bottom 3

Isečak sa probe razočarenje. Ona kao kip, energija u minusu, scena prazna, fali joj daha, pevanje nesigurno. I dalje smatram da je za finale ali nisam siguran da li je 100 %. Bar su joj kosu pustili i sada lepše izgleda 👀

Sad sam tek stigla da pogledam probe - paaaa ne znzm sta da kazem za Tamaru - drzim joj 🤞. Ima opasnih flopova sto se mene tice tako da ovo mozda u kompletu i na nastupu dobije energiju... Osrednje mi za sad deluje.

Izgleda dosta bolje sa ovakom frizurom, ali nekako mi na ovom klipu djeluje uspavano, fali mi više energije. Ovo je ipak proba. Sudeći po komentarima na forumu izgleda svi ispadaju u prvom polufinalu osim Finske.

Pa da je jače pf siguran bi bio da ispadaju.
Stavio bih veće pare na to.
Pošto ima stvarno loših i mid pesama ne isključujem opciju da se umuvaju sa 9. ili 10.pozicije.

Duga kosa je bolja ali i dalje to štrči sa ovim okovratnikom. Možda su potpisali ugovor za taj komplet pa sad ne smeju da menjaju. No meni je veći problem što nije unapredila pevanje, čuje se falš povremeno a taj problem je imala i na MS. A mislim da CG ne može samo na osnovu TVT da prođe moraju neku siću i od žirija da pokupe.

Odlična stvar je gluma i ekspresije na licu, tu se dobrano potrudila. Mnogi to potcenjuju ali to je mnogo važna stvar za opšti utisak i kod publike i kod žirija.

Za Tamaru ce biti bitno da ima sve vise onih sitnih poena. Od 15 treba uci u 10 kod publike i zirija, nije vala pretesko.

Jos ako bude nekih petica, sestica... Cijenim da ce 60-70 poena biti dovoljno za 10.mjesto.
Opet, nije ni malo, pogotovo sto ne znam bas da li ce dobiti visoke poene kod zirija iz Srbije, a kod hrvatskog tek nece sigurno. Od publike mozda 5, 6.

Back