me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Ма интерно догодине и ћао, очито овако не иде

Ма интерно догодине и ћао, очито овако не иде
Ma da se pitam, a ne pitam se, ne bi trosio pare na ovo.
Ni interno nije bilo vise uspjeha sem 2014 i 2015. Dobro, jeste za dlaku bilo 2009 i 2013 ali npr 2012, 2013, 2016.i 2017. nista.

2 od 8 interno.

Smatram da ne treba da učestvuju dok su im mediokriteti u delegaciji. Devojka je na Montesong sama došla spremnija, moćnija, samouverenija.
Мислим да је ово суштина.
Није да Европа не воли ЦГ, него је пречесто пакет претанак и неконкурентан, а за то је задужен евровизијски тим

Trebala je biti opuštenija i nikako nije smela sa manevriše sa onim facijalnim ekspresijama i preglumljivanjem. Mnogo toga nije štimalo, ali očito srž problema leži u njihovoj delegaciji. Verovatno je to imalo dosta uticaja na nju samu i taj pritisak koji je nosila. Sve u cemu, šteta.

Najljigavije od doticne sefice mi je bilo kada je objavila sliku tima danas i dole ispod otprilike kao na engleskom da je ponosna na sve bez obzira na rezultat.

U prevodu: cisto pravljenje alibija u slucaju neprolaska a ocigledno je osjetila i ona da Tamara nece proci..
Bice sad potrebno vratiti djevojku u normalu jer mislim da je pojelo sve ovo.
Nazalost, nema ko drugi da preuzme to. Sabrija nije vise na RTCG, Ivan jeste ali ne znam koliko se uopste pokazao onih par puta kad je bio sef delegacije, da li je uradio ista korisno.

Zaslužili su finale, ali mislim da je nastup bio malo premračan. Mislim nastupi sa ovakvim svjetlima i bojama regularno flopaju. Crnu Goru sam većinom vremena računao kao sigurnog finalistu, a Belgiju brojao kao ultimativnog finalistu umjesto nje. Ja da sam u crnogorskoj delegaciji sada bih bio u očaju. Realno jesu se potrudili ove godine.
Nina Sublatti ošurila sa darkerskom atmosferom pre nemalo 11 godina i to za jednu od država sa sličnim Q procentom kao CG

Nije do estetike nego je samo bilo loše, jednostavno. Tj jeste do estetike u smislu autfita, al da nije imala ovu klovn haljinu nego nešto svedenije poput one sa Montesonga mnogo bi bolje to izgledalo.

Bolje da pauziraju malo nego da opet pošalju pesmu koja je za finale u bilo kojoj konkurenciji i da je izmasakriraju ovako. Apsolutno ništa nije valjalo.

A realno jeste da tamari ova pesma nije najbolji fit. Nije to toliko lose, niti je ona losa pevacica, moze ona da dostigne visine i da igra i sve, problem je sto treba malo energicnija da bude, jednom recju vise da kida da bi se izdvojila. Naravno nije to uzas level Danica Krstic - Fuego, ali moralo je to biti bolje i bolji kadrovi i koreografija i animacije i svetla. Drugi bi napravili nastupcinu od ove pesme. Pare ih dosta ogranicavaju ali sigurno su mogli da nadju nekog mladog talentovanog kreativnog direktora sa svezim idejama da napravi bar neki wow efekat. Meni bi ovde Djurdja bila isto super, imala je modernu catchy pesmu na engleskom. Ona Lana Baltic mislim da bi isto ispala jer je vec vidjeno i dosadno

Luka Radovic upropastio sve onim nastupom a i izgledom sa onim na licu.
Majda imala finu baladu, mada dosadnu. Vjerovatno bi bila autsajder.
Djurdja, neka hvala.

me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora
Back