• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Da sam na mestu CG probao bih sa necim malo originalnijim i hrabrijim, pa kud puklo

Vec duzi niz godina oni mahom samo od SRB i HRV dobijaju bodove, a kao da gledam da je i sad bilo tako

Odbijam da verujem da ih ostali svesno ignorisu, samo nekako uvek deliveruju nesto prosecno

Zenski bopic na crnogorskom generalno ima jako male sanse da se izdvoji kod prosecnog gledaoca u lupam Litvaniji, pa i Hurricane je sa tim zanrom bio mahom izignorisan iako su mnogo vece ime i Srbija ima dosta vecu dijasporu

Mene je naš prošlogošnji flop demotivisao, a mogu da zamislim kako je depresivno kad se ne pomeriš iz finala godinama.

Nadam se samo da neće svaliti na nju krivicu ili je ubediti da je nešto njeno bilo presudno za ovakav ishod. Već na prvoj fotki iz viewing rooma je sve delovalo off.

Ја мислим да иде Лара Балтић следеће године и да ће се исцимати за неки јак боп код страних аутора. То би ми био логичан слијед догађаја

Pa realno jeste ironija da im je entry iz 2013. miljama inovativniji i sveziji od svega sto su ikad posle poslali, narocito u ovoj deceniji

Velika je nepravda sto te godine igrom nesrecnih okolnosti nisu prosli

Ali sama Nina Z koju je fandom jedva docekao se vratila 12 godine kasnije i ponudila ustajalu baladu, pa bas ne ide :/

Ја мислим да иде Лара Балтић следеће године и да ће се исцимати за неки јак боп код страних аутора. То би ми био логичан слијед догађаја
I onaj njen plesac likuje, kaci slike sa nastupa na Montesongu.
Najbolje bi bilo da se pauzira jedno godinu dvije

Bas mi je žao 🥀 Pesma je bila dovoljno dobra za finale, ali je nastup loš, prazan, bez neke ideje i priče i sa veoma lošom koreografijom (kakvi su ono izrazi lica i igranje na nivou dregsica početnica u KC gradu).

Baš mi je žao Tamare, čini mi se da je pregorela u želji. Prvo pevanje je bilo tu i tamo, nestabilno. Nastup u globalu nije bio loš ali previše mračno, ona svetla, grimase koje je pravila baš je bilo odbojno. Sve u svemu meh utisak na kraju krajeva. Mislim da im je finale bilo na dohvat ruke samo da su ispeglali neke stvari bolje.

Ako hoce da ispadnu ponovo, naravno neka posalju doticnu. To je nivo razmisljanja domacih pevaljki kad su videle Chanel i Nou Kirel (posto kad je Foureira bila aktuelna tad nisu pratile ESC) - ovo mogu i ja da izvedem sa plastika pesmom i ustajalim aranzmanom Nemanje Antonica. Dzabe strani autori ako nastupi budu ispod proseka. A i mislim da su se ljudi zasitili ‘ispoliranih’ girl bopova. Zato ce nemica ove godine da ljubi dno tabele a Dara koja ima eksperimentalniju pesmu i nastup ce proci bolje. Sve dok CG ne krene da razmislja ‘van kutije’ nema finala za njih. Oni nemaju startnu prednost kao neke zemlje u vidu dijaspore i sl. pa moraju vise da se potrude

Kakva crna Lara Baltić. Pa ona bi bila zakucana za dno tabele sa onim pesmuljkom.

Tamara bi prošla da su imali bolje osmišljen nastup. Jer ono je baš bilo prazno i na momente dosadno. Tačka. I na kraju inSrbija i Hrvatska su pevale na svojim jezicima i to je pokupilo glasove dijaspore, tako da su oni ostali kratkih rukava na kraju.

Ja sam za Dolče Heru. Ta žena ima ono nečto u sebi i mislim da bi čak i ove godine sa onom pesmom uspela da prođe.

Realno jos kada je pobedila na nacionalnom finalu, znao sam da ovaj pesmuljak nece uci u finale. Samo su odredjeni detalji jos doprineli da ona ostane u polufinalu, ali dzabe i dobar nastup, kada je pesma, dosadna, izlizana, prosecna jako.

Očekivao sam flop od početka “hajpa” za pesmu, naprosto ovo je bila samo želja fanova da se brza pesma nađe u finalu.
Ceo paket je loš, od nastupa do same pesme koja nije pitka uopšte.

Mislim da su na kraju zauzeli neko 12. ili 13. mesto, mada me ne bi čudilo da su kojim slučajem i poslednji završili...

Pesma mi je od samog starta bila top, ali zadnjih nekoliko dana je postalo jasno da ovaj paket neće u finale. Nastup je totalni downgrade u odnosu na Montesong (možda su mi jedino kostimi plesačica bolji ovde).

Što se tiče učestvovanja, ne bi me iznenadilo povlačenje (ali ipak mislim da će nastaviti učestvovati), CG kao mala zemlja baš kuburi sa budžetom i malom muzičkom scenom. Mislim da je njima bolje interni izbor i da sav novac preusmere na finalni paket/nastup, a da pošalju imaju koga (Lara, Đurđa, Lana i ekipa iz Idj, Dolce Hera i td...)

Meni je bas zao, jedina zamerka mi je bila te grimase koje pravi jer jednostavno nema harizmu za to. Ostalo je bilo ok, eto verovatno nemaju budzet za neki inovativniji nastup ali kad se vec nema budzet nek se osmisli nesto jednostavno a efektno kao sto to cesto radi Moldavija

Back