me Crna Gora 2026

Nisam gledao Lanu u Zvezdama Granda ali jesam u IDJ - u i imala je dobre nastupe, stoji joj moderna muzika. Ova pesma mi je dobra, koju je dobila od produkcije, ulaskom u TOP 12 😍 Svakako mi se čini bolji spisak nego prošle godine, nadam se ovog puta i bolje pesme.

Crna Gora hoće da ozbiljno shvati,kako nacionalno finale Montesong,tako i samu Evroviziju,jer upravo u maju 2026 proslaviće 20 godina nezavisnosti. Plus,održava se u Beču,a poslednji put su u finalu bili upravo na Evroviziji u Beču 2015.

Nisam gledao Lanu u Zvezdama Granda ali jesam u IDJ - u i imala je dobre nastupe, stoji joj moderna muzika. Ova pesma mi je dobra, koju je dobila od produkcije, ulaskom u TOP 12 😍 Svakako mi se čini bolji spisak nego prošle godine, nadam se ovog puta i bolje pesme.

Da, ali niko od nje i sličnih nema iskustvo da stane na tu veliku pozornicu. Nekako uvek sam nesiguran oko toga kako će da nastupe

Meni spisak deluje poprilično dobro, nadam se dobrim pesmama, a pogotovo od Baryaka, Dolce Here, Tamare i možda još neko da iznenadi sa nečim dobrim. Ovi neki što pišu da je spisak loš, da su se razočarali itd. Ne znam šta ste očekivali, mislim Crna Gora je ipak mala zemlja, nemaju oni ne znam ni ja koliko razvijenu i veliku muzičku scenu.

Jesu mala zemlja ali imaju ozbiljan broj kvalitetnih i poznatih pevača/ica proporcionalno broju stanovnika. Nešto od ovoga će se svakako probrati ali očigledno je da vlada potpuna nezainteresovanost za esc.

Jesu mala zemlja ali imaju ozbiljan broj kvalitetnih i poznatih pevača/ica proporcionalno broju stanovnika. Nešto od ovoga će se svakako probrati ali očigledno je da vlada potpuna nezainteresovanost za esc.
Vidi se totalno da je vlada potpuno nezainteresovana. Ovo da imaju ozbiljan broj poznatih i kvalitetnih ne znam, iskreno nisam toliko upoznat sa njihovim izvođačima, ali stvarno ne znam uopšte da postoje artisti koji su baš poznati iz Crne Gore, a da snimaju nešto što bi i iole bilo konkurentno za Evroviziju.

Back