me Crna Gora 2026

Neni Muriću pjesmu pisao Dejan Božović, dio pjesme na italijanskom, a Majdi Božović pjesmu pisala Lena Kovačević.Ove godine je učestvovala na festivalu Biser Jadrana sa Leninom pjesmom:

Last edited:
Ma ako ćete iskreno jedina osoba iz Crne Gore koja nije bila na Evroviziji, a hteo bih da je vidim je Katarina Bogićević. Mislim da devojka ima stvarno ozbiljan potencijal da napravi nešto dobro, ali to bi moralo mnoooogo jače nego prošle godine. Obala raja mi je bila okej pesma, ali je stvarno teški mid, nema neke preterane kulminacije, sve se nekako razvodni kad dođe do refrena i do kraja bude jedno veliko ništa. Video sam da je nešto izjavljivala prošle godine kao da se više ne bi vraćala, jer je Crna Gora ne ceni vamo tamo. Mislim ajde sve, ali ne znam ni šta je očekivala kad je došla sa onakvom pesmom, pesma kao pesma opet kažem nije loša, ali ne bi ona tek uradila ništa ni da je otišla na kraju umesto Nine. Evo i da dodam možda bi i ona Tamara Živković mogla da napravi nešto dobro isto, videćemo ove godine, ali mi je njena pesma prošle godine bila dobra, ali i to je moralo svakako mnogo jače da bi došlo uopšte u kontekst Evrovizije.

Back