me Crna Gora 2026

Crna Gora je postala Balkanska Estonija. Mala zemlja sa neverovatno jakim nacionalnim finalom,sa ekstremnom ranom objavom pesama u sezoni,baš kao što Estonci rade već dugi niz godina unazad(objavljuju pesme za Eesti Laul početkom decembra).
S tim sto Estonija ima pobedu i jos gomilu dobrih rezultata, a CG bas nikako

Zato im iskreno ocajnicki treba dobar rezultat da ih malo vrati u zivot, Montesong je krenuo u dobrom pravcu ali ako opet bude NQ iz godine u godinu ne verujem da ce nastaviti stalno toliko da se cimaju u buducnosti i da ulazu

Za njih je povratak zirija u PF super vest, bilo bi lepo da ih ziri jednom napuni, realno mi je da se to desi ako ode Djurdja npr, za ostale cemo videti

Biće ovo baš zanimljiv izbor, djeluje mi da je 4-5 pjesama u igri za pobjedu

Dominos i Rhythm Boy (ako bude izvedena dobro) djeluju kao top 2 žirija, Pjevaj vilo favorit CG publike

@Stefan28 slažem se, sad sam je slušao i djeluje baš spremno za Beč
Vrlo moguce da ce pobijediti neko ko bude imao najmanji raspon glasova zirija, publike u Cg, online publike. Nesto poput Princa ove godine.

I to sa online glasovima ce biti interesantno. Pretpostavljam da ce RTCG uskoro objasniti citav format.

Najveci CG filer je bolji od bar 7-8 filera sa PZE i Dore proteklih godina.

Tipujem na Krstinju, u balonu tih pesama koje slove za favorite jedina ima harizmu i iskustvo

Tamara uz dobar nastup je definitivno nešto što se može smatrati velikim potencijalom za finale i za neki bolji plasman. Iako je skandi reciklirana, Đurđa mi sve više deluje kao nešto čega se standardna ESC publika ne može zasititi tako lako. E sad, koliko su spremni da izađu iz zone komfora, ostaje da vidimo.

Dosadan intervju. Ne gledajte.

Kako naglo završi kraj videa dok ova priča ksksksksk

Tamara daje nula posto energije iako je glavni favorit. Još kad krene pričati kako se veseli mladima i kako oni moraju ostaviti neki velik utisak, nekako mislim da ona hoće da Lana x Đorđe odu u Beč nnnn;

------

Spotify stream-ovi
me.png
1 Lana X Đorđe Temperatura 13.828
2 Tamara Živković Nova Zora 12.522
3 Đurđa Dominos 9.600
4 Lara Baltić Rhythm boy 8.035
5 Dolce Hera Casanova 91 3.468
6 Baryak Minerva 2.759
7 Krstinja Oli oli 2.727
8 Mila Nikić Kao varnica 2.486
9 Luka Radović Pjevaj vilo 2.344