me Crna Gora 2026

Ako je tacno to da ce se glasovi publike i online glasovi spojiti, vidjecemo u kom formatu. Koliko ce maksimalno moci da se glasa online itd itd..

Bice sigurno javnost upoznata sa tim do 21.decembra.

Nije on sad nešto popularan, ali dosta medija u BiH je prenijelo da on učestvuje.Tako da je moguće da ih se dosta angažuje da glasa online.

Zbog odlaska Španije,biće učešće na ESC-u od 2027. još skuplje i možemo slobodno reći zbogom Crnoj Gori na ESC-u i samim tim ovom novom NF-u Montesong koji će tako biti ukinut nakon samo dva izdanja.

Kako su se malo slegli utisci, moram da kažem da sam stvarno zadivljen samim kvalitetom pesama. Mislim da će ovo biti jedan jako dobar show

Zaista, iznenađujuće visok kvalitet nacionalnog izbora. Svega nekoliko pesama mi se ne dopada. Evidentan napredak u odnosu na prošlu godinu.

Apsolutni favorit mi je Luka Radović. Ovo me kupilo od prve sekunde. Pesma kao po kalupu rađena za moj ukus. Navijam za njega. Nestvarno mi je koliko je ovo bolji pokušaj u odnosu na prošlogodišnju pesmu.

Takođe, u užem krugu favorita su mi i Neno Murić, Tamara Živković, kao i Đurđa.

Najveće razoraćenje Baryak. Iako je tvrđi zvuk, pesma nema ni glavu ni rep. Veoma haotično.

Sve u svemu, kako rekoh, veliko bravo za Crnogorce, Za razliku od prošle godine, ove godine su se svojski potrudili. Bilo bi lepo da budu nagrađeni plasmanom u finale.

Back