dk Danska 2022: Reddi - The Show

dobri su, dobra rokačina, ali samo copy paste prethodnog pobednika esc-a.
 
Minipop

gpeBNQR.jpg
 
Ja i dalje žalim za "Let me go", iako je pesma kopija "Love yourself". Tako mi je legla fino da je sad svakodnevno slušam.

Pobednička mi je i dalje samo ok.
 
Pa ova pesma počne kao neka patetična boranija u nekom mjuzikl fazonu, a onda se u drugom delu ubrza u neki kao rok i postane čak gora, što je bilo gotovo nemoguće očekivati! :oops:
Ni glas ove gospođe mi ni najmanje ne prija u pesmi, a pesma je pritom jako zarđala, kao da je klepana sa nekog američkog muzičkog otpada iz 80-ih i 90-ih.
Jeste Danska mahom umela da šalje neke precenjene šećerice na ESC, ali da se spusti na ovako nizak nivo, mislim da nije nikada i ne mogu da shvatim da ovakva pesma može da uspe da pobedi na nekom nacinalnom takmičenju za Evroviziju. o_O
 
Po Tviteru se piše (od strane prisutnih fanova u Madridu) da je bilo flertovanja u WC-ovima između više učesnika, i da su navodno Malik Harris i neka od ovih Reddi Dankinja (ne precizira se koja, bar ja ne videh) viđeni da se žvalave 😅
 
Znam da se pesma generalno lose kotira ali meni licno je super. Pravi guilty pleasure a i zanrovski mi odgovara. Na mojoj listi takodje od samog pocetka u top 10.

Ali objektivno gledano, nema kapacitet za neki ozbiljniji rezultat tako da je sva prilika da ce ostati u polufinalu. Mada se nadam iznenadjenju 10. maja...
 
Ovo me interesuje sutra na probi, jer mislim da je na ivici da se kvalifikuje, nadam se da je Portugal siguran, ali ako ovo bude više jury friendly i dobar vokal, a može lako biti, pribojavam se onda za Island jer je isto nordijska zemlja...
Neki kažu Hrvatska i Slovenija imaju šanse, ali ja najiskrenije, pre vidim i Portugal i Dansku i Island u finalu, od Hrvatske i Slovenije..
I da sve to uz uslova da verujem da se Austrija neće kvalifikovati, nekima to možda zvuči kao iznenađene ali meni nikako ne, a pogotovu ako se vokalno ne sastavi..
I da se žiriju baš ne svidi Švajcarska, što može možda da se desi, to ne isključujem..
 
Švajcarska će imati televote ravnoj nuli, možda ako ih žiri stavi u top 3. Danska i Island sumnjam da mogu da prodju, a Portugal mislim da je siguran. Austrija stvarno zavisi od uživo nastupa i njenog pevanja, mogli bi da prodju ko Rumunija prošle godine, prvo favorit pa kasnije nq zbog uživo pevanja.
 
Letonija se ovde dosta izostavlja iz price za finale, pre svega po licnim ukusima. Pesma je ozbiljan pretendent za finale, Moldavija sigurna, a i Litvanija verovatna
 
QUOTE="Josipa., post: 27485, member: 25"]
Danska je sigurna ali za bottom 3 bojim se.
[/QUOTE]
Mislim da si je malo podcenila, po meni je na ivici..
 
Na ivici ambisa, možda 😆

Šalim se, i meni se čini da ostaju u pf. Od 'otpisanih' lično bih pre voleo da prođu Island, Hrvatska, pa čak i Slovenija pre nego Dankinje.
 
Ma dobre su one meni, fina pjesmica, ali iskreno ne vidim ovo nikako da ima šanse da prođe
 
Meni je ovo okej pjesma, sviđa mi se, ali finala neće vidjet vrlo vjerojatno, iako bi osobno volio da prođu
 
Ja ne znam na osnovu čega vi tako lako otpisujete Island, ja sam skoro pa uveren da ima veće šanse od Latvije i Rumunije, čak i od Danske..
 
Island mi vrišti isto bottom 3 ali mogu oni i lagano da prođu.
 
Island ne otpisujem, meni su u finalu, ali generalni utisak je da imaju slabe izglede. Rumunija i nije u ovom polufinalu.
 
Ne, znam da nije, ali generalno osećaj za plasman, vidim da ima veći Rumunija od Islanda na primer..
 
Ja mislim da će ovako biti za prolaz:

1. Ukrajina
2. Grčka
3. Norveška
4. Holandija
5. Jermenija
6. Litvanija
7. Moldavija
8. Island
9. Portugal
10. Na ivici: Austrija, Danska, Albanija, Bugarska
 
Back
Top