dk Danska 2025: Sissal - Hallucination

Nije loše, ali baš klasičan nastup i pjesma koju sam doduše zavolio vremenom, u top 10 mi je

Jovo nanovo hajp i situacija kao sa Austrijom prošle godine ni oko čega.
Fandom ne voli dejted pesme, dejted 2006-2008 ne može, ali dejted 2011-2012 može.
Siromašne Crna Gora i Gruzija (koje će najverovatnije biti poslednje u drugom pf) su se više potrudile oko nastupa iskreno.

Vrlo random i basic nastup. Ovi brzo smenjujući kadrovi mi ne izgledaju uopšte reprezentativno. 95% NQ.

Volim ovu pesmu i Sisal mi je vrlo gotivna i podseća me na neke moje drugarice, ali Danska delegacija je ubedljivo i bez preterivanja trenutno najgora delegacija. Ovo će im najverovatnije biti 5. NQ zaredom. Nemaju nikog drugog da krive osim sebe pošto je nedopustivo za državu sa jakim budžetom i muzičkom scenom da bude najgora na Evroviziji.

Žao mi je Sisal, mislim da je uradila sve što je mogla i maksimalno se trudila i cimala cele sezone, ali ne zavisi sve od nje.

Volim pesmu, ali ovo stvarno izlgeda neukusno. Nema ona Mirjaninu harizmu da nosi ovakav izgled

Joj, ovo je tako DMGP nastup...

Da je ovo Personality Song Contest, Sissal bi bila top 3, ali ovako je nažalost NQ. Nema Danskoj spasa, Ben i Tan kletva i dalne traje

Danska opet teski NQ nemogu da se stave da naprave nastup a nekada su kidali sada ne mogu ni finalu da prismrde steta za njih ,

Nastup na DMGP-u je bio loš, a rekla bih da je ovo možda i downgrade. Baš šteta.

Da, baš tako je bilo. Mada kad sam pročitao opis, zazvučalo mi je kao da će biti nastup od Iru ali ništa...

Ali opet se nadam da će nešto kliknuti i biti drugačije u četvrtak.

Danska propo, nmg vjerovat da već godinama ne mogu poslat neku konkurentnu pjesmu na esc i da im vjerojatno slijedi peto ispadanje zaredom

Ovo je bukvalno mogla da bude Euphoria ove decenije, ne baš rezultatski, ali svakako je mogla vrlo lako da se istakne. Sram i stid bilo dansku delegaciju.

Ovo je jedina pesma koju uopšte nisam uspeo da upamtim i to dovoljno govori. Danci da se trgnu što pre jer ovakva blamiranja iz godine u godinu je baš teško gledati.

Ozbiljan materijal za bottom 3 u polufinalu.

Back