• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Ja i dalje mislim da on ima najveću šansu da pobijedi 🤷🏻‍♂️ Hem što ima produkcijski dobar nastup, hem što je queer artist.

Energija na mestu, pevanje na mestu. Ne znam šta si očekivao da izvede na žurci?

Ako ništa drugo mogao se bar ekscentrično obući da pokaže da nije došao "da mu dupe vidi puta". Da ne kažem da je mogao makar dva densera da povede sa sobom.

Šta će mu plesači kad je sam pokrio celu binu kao da je na njoj bilo 10 ljudi. xD Za stajling agree to disagree.

Slazem se za plesace, bar u mom slucaju. Pesma mi je dosla do izrazaja kada sam pogledao nastup na NF, i moram priznati da su bili ubedljivi. Lepo i odlicno skockano.

Meni odličan, ali mislim da neće proći toliko dobro u maju koliko se očekuje, deluje mi da će ovo biti onaj fan favorit koji izvisi za top 10 na kraju, neko 11. ili 12. mesto.
Slažem se. Ubacio bih i Švedsku u isti koš.

Mene malo plasi jer mislim da se na danskom MGP koristi autotune kao na norveskom, iako to nisu nigde eksplicitno rekli.

Zvuk nije ni približno dobrog kvaliteta kao na NF-u. Meni je odličan za ovakav tip događaja, i dalje u samom vrhu.

Ovde baš i dalje ne shvatam hajp. Ne mislim uopšte da je pesma loša, ali nema ama baš nikakav pobednički duh, niti da se po nečemu izdvaja i pesma i izvođač. 😬

A koja pa ima? Pored Finske koja je u tom smislu ove godine neoboriva, meni samo on daje winner vibes.

🙉 Ne.
Zvuči još manje pobednički od barem polovine ovogodišnjih pesama koje već nemaju pobednički materijal.

Iako smatram da su obe podjednako kvalitetne, koliko god puta slusala Finsku, opet mi je ova nekako bolja. Ima to nesto sto mi se vise svidja.

Ali i ja sumnjam da ce biti iznenadjenja i da nece dobro da prodje. Nazalost.

Sinoćnji nastup na evrovizijskom koncertu Euro Rave Ball u Londonu

Bolje zvuci nego u Amsterdamu ali i dalje nije to to. Stvarno treba ukinuti autotune na NF. I za Sissal se primecivala razlika u odnosu na NF ali ne toliko

Generalno sam razocaran kako se izvodjaci pokazu pevacki na samom takmicrnju. Ni JJ prosle godine nije bas blistao ali je bar zvucao bolje na zurkama. Deluje mi kao da ne stede glas tokom boravka na takmicenju i onda imamo tu posledicu. Verujem da ce biti slicna situacija i sa fincem

U kom delu na NF nastupu se čuje autotune? Mislim, nije da nekritički pristupam favoritima, ali ja stvarno nisam primetio da mu je glas na bilo koji način manipulisan?

Ovo snimci sa tel. iz publike mi stvarno nisu za poređenje sa profi mixom, uostalom vokal mu je stabilan.

Ne cuje se tipican robotizovan glas tj zvuk koji je specifican za obilato koriscenje autotune-a ali se primecuje razlika. Ne mora da se cuje profi mix da bi se uporedjivalo. Ne iskljucujem mogucnost da se stedeo ili da nije cuo lepo muziku, ali razlika u odnosu na NF nije mala uopste. Cini mi se da je najveca razlika u visinama, generalno intonacija mu je pravila problem. Imali smo prilike da cujemo i Sissal prosle godine i isto je bilo ocigledno. Da li bio autotune ili ne sigurno je bio neki pitch correction ukljucen, svedocimo isto i na norveskom MGPu. Jedan od najgorih pevackih downgradea sa NF na ESC nastup po mom vidjenju je Alessandra - Queen of Kings.

Back