• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

U 19h premijera obrade pobedničke pesme Selin Dion na danskom jeziku.

Uplatio sam tiket za pobjedu Danske. Ja ipak mislim da će prije ovo pobijediti nego Finska. Iznos je mali, a mogući dobitak je za jedan dobar ručak, pa ćemo vidjeti.

Doslovno radije Azer da pobedi nego ovaj shit. Ma i Izrael može. Bar bi sa njihovom pobedom ugasili takmičenje.

I ja sve više imam osećaj da ovo lako može da bude i totalni potop

A možda nas samo vuče na njegov potop to što on (makar meni) dosta liči na našeg Luke Blacka?

Konačno dobra i konkurentna pesma od Danske nakon X godina (mada mi je i dalje žao Myrkur). Ne znam da li je baš za pobedu ali top 5 bi bio vrlo zaslužen.

Danci nisu filozofirali, nastup je sa DMGP, a iz opisa se čita da su malo nabudžili neke vizuale. Ubeđen sam da će da rasturi.

Mislim da će mi Danska 2026. biti uteha za non-event Mustiija. I dalje obožavam belgijsku pesmu, ali onaj horor lajv je zaista za potisnuti u dublje slojeve.

Obozavam nastup. Svaki korak je savrsen. Jedva cekam da vidim. 😍

Back