dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Inače ESC Tom je pričao da se povela raspava na nečijem kanalu da ovaj sa kapom treba da je skine jer skreće pažnju sa pevača. Čisto da vidite da se mi uopšte ne bavimo detaljima kao neki drugi :)

Sjajan je bio. Jedino mi nije jasno zašto su najmoćniji deo nastupa na kraju tako udaljili kadrovima. Ili sam ja navikao na onaj sa DMGP?

Svejedno top energija i izvedba.

Očekivan prolaz. Pjesma je hit, miriše na potencijalnu pobjedu ali je on meni nešto odvratan, ili bar antipatican, iz više razloga.

Sjajan je bio. Jedino mi nije jasno zašto su najmoćniji deo nastupa na kraju tako udaljili kadrovima. Ili sam ja navikao na onaj sa DMGP?

Svejedno top energija i izvedba.
Ni meni nisu jasni niti su mi se svideli ti kadrovi na kraju uopšte...

Drago mi je što se znatno popravio vokalno u odnosu na onu kritičnu probu. Opravdao ulogu favorita.

Ovu pesmu sam najviše slušao tokom ove sezone, i korektno su preneli sa nacionalnog izbora, jedino mi njegovo pevanje na momente deluje niže nego u nacionalnom nastupu, ali to je možda samo trip. Top tri mi je, ali ne vidim ga kao pobednika iz nekog razloga

Odličan nastup ali nema mi pobedničkog vajba. Vokalno bih rekao da je bio stabilniji na nacionalnom finalu.

Lepo je pevao, moram da priznam da sam pogresio. Izmedju njega i Finske biram njega kao pobednika

Odlicno mi je bilo i ovo i pesma i nastup. Top 5 veceras bez problema (moguce je da u 6 tema napisem da su bili top 5 lol)

Zar nije 2023. Alessandra bila prva, pa je zavrsila peta? Mada Soran tesko da ce bas da pobedi ovako, ali ne mora da znaci da ce da bude lose.

Zar nije 2023. Alessandra bila prva, pa je zavrsila peta? Mada Soran tesko da ce bas da pobedi ovako, ali ne mora da znaci da ce da bude lose.
Alessandra je bila prva u polufinalu 😒 Zeznuli ga opasno

Haos kako su ga sabotirali sa rasporedom nastupa, ali moram da priznam da sam se ohladio od pesme i prvenstveno njega kao izvođača.

Slažem se da #1 nije verovatno najidealnija pozicija za ovako dugačak šou, ali barem će imati nepodeljenu pažnju na otvaranju.

Jako mi je drago da se muška pop pesma na danskom uopšte pominje kao jedan od favorita, baš je nekako evrovizično.

Dobra stvar za njega je što se glasa od početka, ali je neubičajeno da jednog od favorita stave da otvara finale. Mogli sa Nemačku, znatno prikladniji (i nebitniji) opener.

dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem
Back