On ništa nije promenio u nastupu a nije bio glavni favorit za pobedu što je velika greška. Ovi što su ga poretekli su oni koji su značajno unapredili svoj nastup ili ga nismo ni videli do PF. Do sutra će ga i Bangara preteći, Šef Sale mislim da neće.
Pa cula sam da je i njemu nastup bio savrsen ... Svakako svejedno - nesto je ovde odjednom opasno zaskripalo (kao sto mi sa nasim savrsenim nastupom nismo moglinikako da stignemo do bar 15-16 mesta na kladionicama)
Ako sam dobro ispratio, Finci imaju tri izmene koje nikako ne utiču na nastup. A Danac je bio nesiguran tokom celog nastupa. Nije baš prštalo od samopouzdanja. Nekako je sve bilo slabo i možda je to odraz tih kladionica.
Ja mislim da je više to što su ovi što su ga pretekli ostavili bolji utisak. Osim Rumunije koja ga je pretekla posle objave pozicija, to bi moglo biti zbog toga.
Meni je i dalje ovde sve odlično, osim par momenata na kraju gde se ne vidi kako igra. Na taj deo sam navikao sa DMGP i baš je upečatljiv, ali i pored toga navijam i za njega i mislim da zaslužuje jako visok plasman, pa i pobedu (iako možda ne deluje realno).
Meni je iskreno dosadan deo kada krene da se penje, kada je na i u akvarijumu, mislim da je to trebalo da skrate na maksimum 30s. Jedino dobro tu je kada uđe unutra pa tih prvih 10-20s. Mnogo su mi lepšti kadrovi na početku dok je ispred akvarijuma ili finiš kada su svi napolju i atraktivno igraju.
Slušao sam još par puta tako da i dalje tvrdim da po meni nije najsigurnije zvučao u svim delovima pesme u polufinalu (dobro sam čuo i prvi put). Vokalno je ipak odlično izvukao one najviše delove i to jeste najvažnije.
Nastup je otprilike bio bez greške.
E sad, kladionice ga možda spuštaju zbog redosleda, ili što su izdominirale u svojim fahovima, ko zna.
Izgleda da ljudi vole da se dogodi nešto novo i neočekivano.
Videćemo večeras.
Ja sad baš sumnjam u njegovu pobedu, ne zbog toga što je bio loš, već zbog redosleda nastupa prvenstveno. Da li su hteli malo da eksperimentišu stavljajući jednog od favorita na #1, ne znam, ali ne ide, u svakom slučaju. Ipak, mislim da može do top 5 na kraju.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.