Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.
On ništa nije promenio u nastupu a nije bio glavni favorit za pobedu što je velika greška. Ovi što su ga poretekli su oni koji su značajno unapredili svoj nastup ili ga nismo ni videli do PF. Do sutra će ga i Bangara preteći, Šef Sale mislim da neće.
Pa cula sam da je i njemu nastup bio savrsen ... Svakako svejedno - nesto je ovde odjednom opasno zaskripalo (kao sto mi sa nasim savrsenim nastupom nismo moglinikako da stignemo do bar 15-16 mesta na kladionicama)
Ako sam dobro ispratio, Finci imaju tri izmene koje nikako ne utiču na nastup. A Danac je bio nesiguran tokom celog nastupa. Nije baš prštalo od samopouzdanja. Nekako je sve bilo slabo i možda je to odraz tih kladionica.
Ja mislim da je više to što su ovi što su ga pretekli ostavili bolji utisak. Osim Rumunije koja ga je pretekla posle objave pozicija, to bi moglo biti zbog toga.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.