Dečja Pesma Evrovizije 2023

Za sada imamo 15 zemalja učesnica od toga Kazahstan, Kipar i Azerbejdžan ništa nisu izjavili za učešće. Britanci su se povukli ponovo.

🇦🇱🇮🇹🇲🇫🇳🇱🇵🇹🇬🇪🇪🇪🇩🇪🇲🇰🇪🇸🇺🇦🇵🇱🇲🇹🇮🇪🇦🇲

Potvrđeni predstavnici:

Gruzija: Andrija Putkaradze 🇬🇪
Estonija: Anabel Ats 🇪🇪
Nemačka: Bjarne (save the best for us) 🇩🇪
Portugal: Viktorija Nikol 🇵🇹
Severna Makedonija: Ana i Aleksej 🇲🇰
Španija: Kloe dela Rosa 🇪🇸

Last edited:
Voleo bih da se vrati Kazahstan ili čak neko da debituje. Malo je ovo, kada bi dogurali do 20 učesnica bilo bi super. Radujem se da vidim kako će Španci da spreme šou.

Poslednjih par godina uopšte ne pratim JESC, samo po koju državu ako mi se dopadne njihova pesma tipa Gruzija 2022 ili Jermenija prošle godine.

2016 ok a 2017 mi je top al zadnja da zavrsi kradja .
Ova devojka iz 2014 radi pesmu za 2024

Obožavao sam i 2014, mada me nastup uživo nije nešto kupio.

Da, falilo joj je plesača na sceni, koliko god ona zračila svojom pojavom, nekako je bilo prazno.

Kakvu pesmu ocekujete od Kipra na Jesc 2024 ove godine.

Marija Pissaride
Maria je pokazala strast za nastupom od vrlo rane dobi, dok je bila u svojoj rodnoj zemlji Cipru. Velika je obožavateljica umjetnosti i, iako su joj prvi koraci bili u plesu, s vremenom je napredovala do glazbenog kazališta.Maria je do danas glumila glavne uloge u više serija, uključujući adaptaciju Matilde. Također voli pisati tekstove i sudjelovala je na natjecanju u pisanju pjesama i pjevanju Europskog radija 2023., gdje je sa svojim timom osvojila treće mjesto.
S 11 godina, Maria je trenutačno redovita studentica škole izvedbenih umjetnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu i traži svaku priliku za napredak i učenje novih vještina. Marijin savršen dan uključivao bi gledanje filmova, crtanje, igranje sa svojim psom, jedenje čokolade i bobičastog voća i druženje sa svoja dva brata!

Silia Kapsis je sigurno doprinela povratku Kipra na JESC.Ona je veoma mlada devojka(17 godina),tik iznad starosne granice za JESC,i njeno učešće u Malmeu je inspirisalo kiparsku decu da se ponovo zainteresuju za JESC,i evo zato se sada i vraćaju.

Drago mi je zbog Kipra, načuo sam da se vraća još jedna država ove godine. 17 je lepa brojka ali baš fali prisustvo Rusije i Belorusije. Kazahstan je imao lepe rezultate šteta što se ne takmiče više.

Back