Dečja Pesma Evrovizije 2023

Po mom ukusu najbolje su se pokazale Španija, Ukrajina, Jermenija, Estonija i Nemačka.

Ja ulazim preko incognito prozora meni prihvata više glasanja xD
Isto, po 2 puta na dva pretraživača na kompjuteru i po 2 na jednom na telefonu haha

Albanija, Makedonija i Jermenija su dobile moje glasove

Gledao sam nastupe posto mi je bilo dosadno, inace par godina nisam gledao jesc.

Meni je svaka pesma bila lepa na svoj nacin. Spanija, Estonija, Albanija i mozda cak iznenadjujuce Gruzija su mi bili najbolji. Ne bi se bunio da Nemacka pobedi.

Makedonija, stvarno steta za dobru pesmu koja ostade bez nastupa :/

Glasao za Nemacku, Francusku i Italiju. Honorable mention Gruzija.

Pre prenosa sam glasao za Francusku, Nemačku i Španiju i sad za Francusku, Nemačku i Estoniju.

Ja sam glasao za Poljsku, Mkd, Holandiju, VB, Jermeniju, Španiju, Francusku i Nemačku u kombinacijama. Daću neki glas i Ukrajini. Glasao sam 10x sigurno ne znam na koju foru.

Moj top 5:
1. Španija
2. Ukrajina
3. Francuska
4. Njemačka
5. Gruzija

Ja sam glasao za Poljsku, Mkd, Holandiju, VB, Jermeniju, Španiju, Francusku i Nemačku u kombinacijama. Daću neki glas i Ukrajini. Glasao sam 10x sigurno ne znam na koju foru.
Ma kad je recap može da se glasa koliko hoćeš puta, nema granica

Meni je Ukrajinka preslatka, ali voleo bih da je bar jedan refren makar vizuelno bio drugaciji

Glasao za Makedoniju Spaniju Holandiju Jermenija .

Samo da ne pobedi Jermenija. Od svih, daleko najjači dečiji utisak ostavljaju Španija i Ukrajina, te sam njima najviše glasova dao.

1. Ukrajina
2. Estonija
3. Severna Makedonija
4. Poljska

J'ai cherche. :love: Jedna od najboljih francuskih pesama u skorije vreme.

Ne mogu da verujem da je proslo 7.5 godina od te Evrovizije😲

Back